İ5 4460 Hala alınabilir mi ?

Skylake bir sistem mi ? Yoksa İ5 4460 ve Monitörlü

• Skylake ve DDR4

Oy: 11 57,9%
  • Monitörlü ve DDR3

Oy: 8 42,1%

• Oy verenlerin toplamı
    19

annihilator

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar haliyle DDR4 RAM'ler ve yeni Skylake işlemciler çıktı.
Benimde 3000 TL'lik bir bütçem var ve ben bu bütçeye R9 390 koyacağım fakat skylake bir işlemci koyunca bütçeyi aşıyorum ve monitör alamıyorum ama i5 4460 koyunca üste monitör parası kalıyor.
Şuan ki monitörüm 1280x1024 çözünürlüktedir.
Sizce Skylake bir sistem mi toplamalıyım ? Yoksa skylake işlemciden kısıp monitörlü ddr3 bir sistem mi toplayayım ?

Hocam monitörün eski teknoloji kalmış. Ben olsam kesinlikle güzel bir monitör alarak DDR3 sistem toplardım. DDR3 desteklemeyecek bir oyun olacağını düşünmüyorum. Destekledikleri sürece de, DDR3'ün yetersiz kalmayacağı elbette ki gün gibi ortada. (y)

Bu şekilde hem Skylake hemde R9 390 alabilirsin.

upload_2015-12-22_22-45-2.png

Son düzenleme:
Kardeşim ben İ5 6500 istiyorum ve ayrıca sapphire ekran kartlarının ısınma problemi oluyormuş o yüzden MSİ veya ASUS gibi markalardan önerirseniz sevinirim.
Madem istiyorsun bütçe artacak :) Hem zaten İ5-6500 ile i5-6400 arasında fazla bir fark yok. Ekran kartı konusunda bir bilgim yok.

İşlemcide GHZ'den daha çok önemli olan şeyler vardır. Misal AMD FX-9590 4.7 GHZ'dir ancak 3.2 GHZ'lik 4460 oyunlarda 9590'ı geçiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcide GHZ'den daha çok önemli olan şeyler vardır. Misal AMD FX-9590 4.7 GHZ'dir ancak 3.2 GHZ'lik 4460 oyunlarda 9590'ı geçiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgilemdirme için teşekkürler o zaman skylake toplayıp konsol niyetine TV'ye bağlayıp oynarım.:D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı