Çözüldü İ5 4460 için RX 580 mi RX 5500 XT mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Spawrain

Megapat
Daha fazla  
İ5 4460 için hangi ekran kartını önerirsiniz?

Çözüm
Red Dead Redemption 2 ve Assassin's Creed Odyssey gibi yüksek sistem isteyen oyunlarda sisteminizi deneme şansınız oldu mu?

RDR2
BF1
Denedim, darboğaz yaşıyorsun ama abartıldığı kadar değil. RDR2'de sabit 50-60FPS, BF1'de 60FPS ile oynuyorken arada bi anda 40lara düşüyordu arada. Onun dışında işlemciye fazla yük bindirmeyen oyunlarda bir sıkıntı görmedim. normalde oynadığım apex, lol, cs, gibi oyunlarda bir sıkıntı yok. Dediğim gibi darboğaz yaşayacaksınız, eğer ilerde DDR4 sisteme yükseltme gibi bir düşünceniz varsa 580 ideal, eğer yok bunu kullanacağım derseniz RX570 bakabilirsiniz.
Rx 5500xt biraz darboğaz yapabilir ama güncel olması en azından düzgün ayarlamalarla işlemcinin tam performansını alabilirsiniz. Bütçeniz yetiyorsa rx 5500xt alın ileriye daha dönük olur. Zaten birbirlerine çok uzak ekran kartları değiller.
Bence RX580 ve 5500XT şu an TR piyasasında fiyatlarını hak etmiyor. O yüzden; Inno3D GeForce GTX1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
İnno markası bence amd'de nasıl ki Sapphire beğenilmiyorsa nvdia için daha da kötü bir marka. Ki Sapphire şans işi bence, ben memnunum. Ama evet rx 5500xt bi tık şuan hakettiğinden yüksek olabilir ama inno'dan da daha iyidir sapphire bile olsa.

Inno 3D 1660Ti ekran kartını 3 aydan fazla kullandım ve 1 yıldan fazladır arkadaşım kullanıyor. Hiçbir sorun yaşamadık ve soğutması son derece güzeldi. O sebeple deneyimlediğim için önerdim.

Inno 3D 1660Ti ekran kartını 3 aydan fazla kullandım ve 1 yıldan fazladır arkadaşım kullanıyor. Hiçbir sorun yaşamadık ve soğutması son derece güzeldi. O sebeple deneyimlediğim için önerdim.
Ben sorun olacağı zaman sıkıntı çekilecek marka gözüyle bakıyorum inno'ya o yüzden. Mesela nvdia da yine adını hatırlayamadığım özel bir markası daha var ve o gayet iyiyken inno ne bileyim ne çevremde gördüm ne de internette pek gördüm açıkçası o yüzden bilindik marka bir tık öndedir ki 1650 rx 5500xt'nin gerisinde bir kart zaten , fiyat farkı olması doğal ama rx 5500xt'nin fiyatı daha düşer.

1660Tİ benim işlemcim için fazla geleceğini düşünüyorum. Bütçem 1000₺ civarı bana alabileceğim en iyi ekran kartını önerirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…