Red Dead Redemption 2 ve Assassin's Creed Odyssey gibi yüksek sistem isteyen oyunlarda sisteminizi deneme şansınız oldu mu?
Bütçeniz?İ5 4460 için hangi ekran kartını önerirsiniz?
Oldukça da hak ediyor.RX580 öneriyorum.Bence RX580 ve 5500XT şu an TR piyasasında fiyatlarını hak etmiyor. O yüzden; Inno3D GeForce GTX1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
İnno markası bence amd'de nasıl ki Sapphire beğenilmiyorsa nvdia için daha da kötü bir marka. Ki Sapphire şans işi bence, ben memnunum. Ama evet rx 5500xt bi tık şuan hakettiğinden yüksek olabilir ama inno'dan da daha iyidir sapphire bile olsa.Bence RX580 ve 5500XT şu an TR piyasasında fiyatlarını hak etmiyor. O yüzden; Inno3D GeForce GTX1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Inno 3D 1660Ti ekran kartını 3 aydan fazla kullandım ve 1 yıldan fazladır arkadaşım kullanıyor. Hiçbir sorun yaşamadık ve soğutması son derece güzeldi. O sebeple deneyimlediğim için önerdim.İnno markası bence amd'de nasıl ki Sapphire beğenilmiyorsa nvdia için daha da kötü bir marka. Ki Sapphire şans işi bence, ben memnunum. Ama evet rx 5500xt bi tık şuan hakettiğinden yüksek olabilir ama inno'dan da daha iyidir sapphire bile olsa.
Ben sorun olacağı zaman sıkıntı çekilecek marka gözüyle bakıyorum inno'ya o yüzden. Mesela nvdia da yine adını hatırlayamadığım özel bir markası daha var ve o gayet iyiyken inno ne bileyim ne çevremde gördüm ne de internette pek gördüm açıkçası o yüzden bilindik marka bir tık öndedir ki 1650 rx 5500xt'nin gerisinde bir kart zaten , fiyat farkı olması doğal ama rx 5500xt'nin fiyatı daha düşer.Inno 3D 1660Ti ekran kartını 3 aydan fazla kullandım ve 1 yıldan fazladır arkadaşım kullanıyor. Hiçbir sorun yaşamadık ve soğutması son derece güzeldi. O sebeple deneyimlediğim için önerdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.