i5 4460 Isı Sorunu

yahyaxx

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2014
Mesajlar
115
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ben yeni bir sistem topladım. Sistemimde i5 4460 İşlemcisi var. Ama işlemcim çok fazla ısınıyor. Stock soğutucu kullanıyorum. İşlemcimin değerleri böyle. Yardım ederseniz sevinirim.

bandicam 2015-06-20 01-53-55-014.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu degerler yük altındaki degeler mi ?

Düzenleme: Kasması çok normal işlemciniz yük altında iken 100 dereceleri görmüş. Acil termal macun yenileemesi yapın veya yeni bir sogutucu satın alın.
 
Sıcaklıklar böyle ama nedense her oyunda kasmalar ve donmalar oluyor. Ekran kartım GTX 970. Sizce nedeni nedir?

Eki Görüntüle 79548


Gta V oynarken sıcaklıklar böyle oluyor.


Sadece GTA 5'te mi var bu problem? Oynadığınız oyun korsan mı? Hangi ayarlarda, hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Tüm sürücüleriniz güncel mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Furkan hocamın dediklerine ilaveten stres testini yaparken soldan 6. sekmedeki ekrana basınız. Çıkan ekranda preferences sekmesinden GPU ve CPU'yu mutlaka ekleyiniz ve Max. Value'yi 110 yapınız(aksi halde grafikleri okumak biraz kafa karıştırıcı oluyor). Eğer bunu yapmazsanız oyunu alt-tab yaptığınızda sıcaklıklar aniden düşecektir ve doğru sonucu alamayacağız.
 
Hayır sadece gta 5te yok. Şu ana kadar yükledigim her oyunda oluyor. Ilk baslarda normal oynuyorum ama sonradan donmalar basliyor. Ekran kartinda mi sorun vardir?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı