Hocam ben 1050 ti kullanıyorum güzel ikili. RX 570,580 olabilir.i5 4460 işlemciye yapılabilecek en yüksek ekran kartı nedir? Bu neye göre belirlemem gerek? Yardımcı olabilecek var mı?
ben 1650 kullanıyorum arkadaşıma da aynı sistemden yapmak istiyorum ancak en iyi ekran kartı ne takabiliriz diye tartışıyordukHocam ben 1050 ti kullanıyorum güzel ikili. RX 570,580 olabilir.
1650 kullanıyorum şu an ben sorunsuz1050 Ti en üstüdür bu işlemci için daha ilerisi fazla gelecektir.
rx 570 4 veya 8 gb olması önemli değil dimi?RX 570 de az da olsa darboğaz yapabilir. Zamanında kullandığım bir işlemciydi. Üst sınırı kabul edebiliriz. Bundan iyisi sorun oluşturur.
Ben 1650 kullanıyorum arkadaşıma da aynı sistemden yapmak istiyorum ancak en iyi ekran kartı ne takabiliriz diye tartışıyorduk
1650 kullanıyorum şu an ben sorunsuz
bilgilenmiş oldum teşekkür ederimMuhtemelen grafik ayarlarını yüksekte kullanıyorsunuz oyunlarda, biraz düşürdüğünüz takdirde darboğaz yapacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.