i5 4460 işlemciye ekran kartı seçimi

Uygundur. Rog Strix ler zaten Asus un tepe model kartları. Testleri falan da var ilanda
Gönderdiğiniz ilan yayından kalkmış başka onerdiğiniz var mı?

Uygundur. ROG STRIX'ler zaten ASUS'un tepe model kartları. Testleri falan da var ilanda.

Attığınız ilandaki ürün kaldırılmış RX 570 bulma şansınız var mı hocam rica etsem? İstanbul'da

Son düzenleme:
Gönderdiğiniz ilan yayından kalkmış başka onerdiğiniz var mı?

Attığınız ilandaki ürün kaldırılmış RX 570 bulma şansınız var mı hocam rica etsem? İstanbul'da

Evet önceki ilandaki kart değişmiş, temiz olunca hemen kaptılar demek ki. Siteye biraz bakındım ve tahmini olarak miningsiz olanları bulmaya çalıştım. Şuna bakabilirsiniz. Param güvende yok yazmış, elden alabilirsiniz İstanbul'da;

Bu arada GTX 1060'da bakabilirsiniz.

bütçene göre i5-9400F ile i7-7700K arasında bir tercih yapabilirsin , bütçe daha yüksekse i5-10400F olabilir, bütçe durumunuz elverişlimi ?
Üçü de alınmaz, sadece 10400F fiyatına anakart + Ryzen 5 2600 alınabilir.

Çok teşekkürler hocam yakınımda bulunuyor 1060 darboğaz yapmaz mı
Tam olarak sistem için bütçen ne?

Anakartın çok eski, ölü soket. H81 mi kaldı? Anakart değiştir. Anakart değiştirip DDR4 bir anakart alırsan RAM de değiştirmelisin bunu bil. Ayrıca bütçe belirtirsen senin için en mantıklı öneriyi yapabilirim, diğer arkadaşlar biraz boş konuşmuşlar.

Anakartın çok eski, ölü soket. H81 mi kaldı? Anakart değiştir. Anakart değiştirip DDR4 bir anakart alırsan RAM de değiştirmelisin bunu bil. Ayrıca bütçe belirtirsen senin için en mantıklı öneriyi yapabilirim, diğer arkadaşlar biraz boş konuşmuşlar.
Anakart değiştirecek bütçem yok ekran kartı onceligim ve 2000 tl ye kadar bütçem var 2.el

Anakart değiştirecek bütçem yok ekran kartı onceligim ve 2000 tl ye kadar bütçem var 2.el
O zaman GTX 1050 Ti veya RX 570 bakabilirsin. İşlemcin darboğaz yapmasa RX 580 önerirdim ancak yapacak bir şey yok, bu bütçede pek de seçenek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı