Bende aynı işlemcinin siparişini verdim daha çok Gta 5 oynayacağım. Oyunda işlemciye yük bindiren Nüfus Yoğunluğu, Nüfus Çeşitliliği ve Uzaklık ölçeklendirme ayarları var bunları sonuna kadar açsam zorlanırmı İ5 4460 ?Bir sorun veya aksilik çıkmazsa 4-5 yıl gider.
Hiçbir sıkıntı olmaz.Bende aynı işlemcinin siparişini verdim daha çok Gta 5 oynayacağım. Oyunda işlemciye yük bindiren Nüfus Yoğunluğu, Nüfus Çeşitliliği ve Uzaklık ölçeklendirme ayarları var bunları sonuna kadar açsam zorlanırmı İ5 4460 ?
Çünkü işlemciye binen yükü artırınca FPS düşebiliyor şuanki kötü işlemcim Amd Athlon II X3 460 ile yaşadım bu sorunu kısınca arttı FPS.Hiçbir sıkıntı olmaz.
Hayırlı olsun giriş seviyesi için güzel seçim.Çünkü işlemciye binen yükü artırınca FPS düşebiliyor şuanki kötü işlemcim Amd Athlon II X3 460 ile yaşadım bu sorunu kısınca arttı FPS.Bu arada sizin anakartın aynısınında siparişini verdim.
Anakart oldukça hesaplı I5 4460 kombinasyonu ile anakartı ben giriş, orta ve üst seviye olarak değerlendirmem sonuçta evin temeli bu.Hayırlı olsun giriş seviyesi için güzel seçim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.