i5 4460 PC toplama

Elden taksit yapamazsınız hocam. Bir tanıdığınizin kredi kartı varsa o takside bolse siz elden odeseniz çok daha iyi olur.

i5 4460 6 senelik bir işlemci, GT 730 ise 5 senelik. Yani halihazırda teknolojik olarak bayağı bir eski olan bu donanımlar sizi ne kadar mutlu edebilir? Bir GTA V oynayamazsiniz. GTA 6'i unutun zaten. Fakat aynı fiyata alabileceğiniz R5 1600+ RX 570 ise 2 sene daha bütün oyunları (neredeyse) Ultra'da oynatabiliyor. Seçim sizin.
@Çağan Kurşunluoğlu bu dönemde 3K₺'e alabileceğiniz sistem ile para biriktireceginiz zaman alabileceğiniz sistem farklı olabilir. O zaman konu açmanız daha iyi olacaktır. Fiyatlar yükselirse görüp moralinizin bozulmaması açısından.

Babama bu konu başlığındaki tüm yorumları okuttum. Kendiside sizin ve benim dediğim şeylere katılıyor, onaylıyor. Sizlerin yazdıklarınız sayesinde doğru bilgilere ulaştık ve bilgisayarın siparişini iptal ettik. Bu günden sonra uzun vadede para biriktirmeye çalışacağım gibi gözüküyor. Babam ve annemde destek olacaktır tabii ki. Yeni parçaların çıkmasını bekleyip halihazırda olan ekran kartların, işlemcilerin fiyatlarının düşmesini bekleyip almak en mantıklısı gibi gözüküyor. Bu sayede elden taksitlede uğraşmış olmayız. Umarım düşündüklerim ve yazdıklarım bir gün gerçek olur.
Beni yalnız bırakmayıp yardımcı olduğunuz için herkese çok teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı