i5 4460 PC toplama

Çalışmak isterim 16 yaşındayım. Ancak malum pandemiden dolayı tırsıyorum.
Değerli abilerim yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Dediklerinizi düşüneceğim. konu kapanmıştır
Ben 15 yaşındayım 2.el topladım, bu karantinada sizede tavsiye ederim şuan çatır çatır kullanıyorum, 850 liraya topladım bir ekran kartı ile, RAM kaldı.

Madem öyle aylık 400 TL verebiliyorsunuz o paraları biriktir 4000 TL olunca burda konu aç, o söylediğin sistemin 5 kat performanslısı olur o paraya . Ya da 4-5 ay sonra APU sistem toplayacak para olur.

Madem öyle aylık 400 TL verebiliyorsunuz o paraları biriktir 4000 TL olunca burda konu aç, o söylediğin sistemin 5 kat performanslısı olur o paraya . Ya da 4-5 ay sonra APU sistem toplayacak para olur.
Mantıklı düşünmüşsünüz.
Madem öyle aylık 400 TL verebiliyorsunuz o paraları biriktir 4000 TL olunca burada konu aç, o söylediğin sistemin 5 kat performanslısı olur o paraya. Ya da 4-5 ay sonra APU sistem toplayacak para olur.

Peki diyelim ki 3K para biriktirdim. O paraya olabilecek en iyi PC'yi toplayabilir misinz. Eğer öyle bir şey olursa aklımda fikrim olmuş olur.

Tabiki toplanabilir hazır sistemler de var, senin attığın bilgisayar şu an ikinci el olsa maximum 1500 lira eder. Daha fazla para da verilmez o sisteme. Hakettiği bu kadar.

Bütçe 3500 4000 civarlarında. Ancak kredi kartı ya da peşin alma imkanım yok elden taksit ile ödeyebileceğim bir PC önerirseniz çok süper olur.
Elden taksit yapamazsınız hocam. Bir tanıdığınizin Kredi Kartı varsa o takside bolse siz elden odeseniz çok daha iyi olur.

i5 4460 6 senelik bir işlemci, GT 730 ise 5 senelik. Yani halihazırda teknolojik olarak baya bir eski olan bu donanımlar sizi ne kadar mutlu edebilir? Bir GTA V oynayamazsiniz. GTA 6'i unutun zaten. Fakat aynı fiyata alabileceğiniz R5 1600+ RX 570 ise 2 sene daha bütün oyunları (neredeyse) ultra'da oynatabiliyor. Seçim sizin.
@Harleen Bu dönemde 3k₺'e alabileceğiniz sistem ile para biriktireceginiz zaman alabileceğiniz sistem farklı olabilir. O zaman konu açmanız daha iyi olacaktır. Fiyatlar yükselirse görüp moralinizin bozulmaması açısından.

Hayatımda gördüğüm en saçma sistem. İkinci elden bunu beşe katlayacak sistemi 800-900 TL'ye toplarım ama senin bütçen daha iyilerine layık.

@Harleen Bu dönemde 3k₺'e alabileceğiniz sistem ile para biriktireceginiz zaman alabileceğiniz sistem farklı olabilir. O zaman konu açmanız daha iyi olacaktır. Fiyatlar yükselirse görüp moralinizin bozulmaması açısından.
Ya da para biriktirdiğinde yeni nesil parçalar geldiği için bunların fiyatı da ucuzlayabilir. Daha iyi sistem de toplanabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı