İ5 4460 sistem 2900 TL'ye alınır mı ?

Gayet ucuz ama ben almışken çok güzel bir şey almak istiyorum bu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz? Thermaltake Core V31 650W 80+Bronze USB3.0 Pencereli ATX Fiyatı

Son düzenleme:
Pascal mimarili kartlar çıkana kadar idareten kullanacak sonrasında ekran kartını yenileyecek. Ona göre topladık sistemi.
Yani hocam bu sistem iyi diyorsunuz tam olarak 750 W vermesede 600 W verir dimi sisteme ?

Pascal mimarili kartlar daha da az güç harcar diye tahmin ediyorum. Benden bu kadar iyi geceler diyorum .
Kardeşim olsun fazla mal göz çıkarmaz hem sende dedin o PSU ya fazla güvenme diye tam olarak 750 W vermesede sisteme en az bi 550 W verir diye tahmin ediyorum

Pascal mimarili kartlar çıkana kadar idareten kullanacak sonrasında ekran kartını yenileyecek. Ona göre topladık sistemi.
Hocam peki o soğutma yeticek mi 50 TL lik ? bilgisayar yazın falan 12 saat açık kalacak 1 günde 12 saat açık kalacak işlemci baya bi ısınmaz mı ?
İşlemciyi falan yakmayalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…