Hocam siz ne diyorsunuz arkadaşın attığı sisteme.Oc olmuyor hocam ama oyunlar için yeter.
Ciddi efsane gibi duruyor2964 TL kargoyla 3000 TL felan olur.
Hocam siz ne diyorsunuz arkadaşın attığı sisteme.Oc olmuyor hocam ama oyunlar için yeter.
Ciddi efsane gibi duruyor2964 TL kargoyla 3000 TL felan olur.
Bu nasıl bir düşüncedirAsus H81M-PLUS Intel Destekli Anakart
Kingston HX316C9SR/8 PC Ram
Seagate ST1000DM003 Dahili Hard Disk
Intel i5-4690K Intel İşlemci
MSI GTX 970 GAMING 4G Nvidia
500w kasa alabilirsiniz sizin tercihiniz hangi kasaysa onu alın2800tl tuttu burası
![]()
Evet hatamın farkında değilim bunu da yeni öğreniyorumBu nasıl bir düşüncedirH serisi anakart ile K serisi bir işlemciye O.C. yapılamaz.
Diyosunuz O.C. yapılabilen bir işlemci olması lazım gidipte H81 koyuyorsunuz iyimiş....
Hocam siz ne diyorsunuz arkadaşın attığı sisteme.
Ciddi efsane gibi duruyor
Ekran kartını r9 serilerinden birini yapmak daha mantıklı geliyor bana. R9 285 gibiParçaları ayrı yerlerden topladım tek bir yerden toplasan ederi emin ol 100-150 TL daha fazla tutar. Donanım bilginin olduğunu varsayarak topladım şayet ben anlamam montajdan dersen önerimi dikkate alma derim.
Montaj sıkıntı değil kılavuza görede yaparım sistemin gerçekten efsanevi olmuşParçaları ayrı yerlerden topladım tek bir yerden toplasan ederi emin ol 100-150 TL daha fazla tutar. Donanım bilginin olduğunu varsayarak topladım şayet ben anlamam montajdan dersen önerimi dikkate alma derim.
Ekran kartını r9 serilerinden birini yapmak daha mantıklı geliyor bana. R9 285 gibi![]()
Montaj sıkıntı değil kılavuza görede yaparım sistemin gerçekten efsanevi olmuş
Siteler güvenilir mi ?
Anakarti güvenilir bir yerden atar mısınız ?Aynı bütçe olabilir aslında.
Anakartın sitesi Teknolojiankara yı bilmiyorum lakin teknobiyotik ve webdenal güvenilir firmalar.
Anakarti güvenilir bir yerden atar mısınız ?
Hocam nolursa olsun 50 tl fazla veririm gönlüm rahat olur.
Hocam nova bilgisayarda 6700K daha ucuz ordan alırım bide attığın anakart stokta yok o yüzden onuda nova bilgisayardan alırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.