KutayE

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben yeni bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Kendi bilgilerimle bir sistem topladım ama size danışmam gereken birkaç husus var. Öncelikle elimde CREA BLACK PEARL RV kasam var. Bu kasaya MSI H81M PRO-VD anakart takmak istiyorum. Ayrıca bu anakarta Intel Core i5 4460 işlemci, Kingston HyperX Fury 8GB Ram ve MSI Gtx960 4GB ekran kartı takmak istiyorum. Ayrıca bu bileşenlere Corsair VS Serisi 550W Güç Kaynağı takmak istiyorum. Öncelikli sorum, bu bileşenleri birbirine takarken ve bu kasaya yerleştirirken sorun yaşar mıyım? İsterseniz kasanın fotoğrafını çekebilirim ve ölçülerini size verebilirim. Ikinci sorum, bu güç kaynagı bu sisteme yetecek midir ? Üçüncü sorum ise bu sistemle popüler oyunları 30fps üstü oynayabilir miyim? Son sorum ise bu sistemde herhangi bir darboğaz yaşar mıyım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00