Paylaştığınız anakart yerine benim paylaştığımı alabilirsiniz. M2 ve RAM yuvaları daha fazla, ileriye dönük olur.GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Paylaştığınız anakart yerine benim paylaştığımı alabilirsiniz. M2 ve RAM yuvaları daha fazla. İleriye dönük olur.
MSI B460M PRO-VDH Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI B460M PRO-VDH Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Apacer 16gb ( 2x 8gb) Ddr4 3200mhz Cl16 Dual Kıt Pc Ram Panther Gold Ek.08g2z.Gjc Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer 16gb ( 2x 8gb) Ddr4 3200mhz Cl16 Dual Kıt Pc Ram Panther Gold Ek.08g2z.Gjc arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamamdır kasa ile iligili olarak o zaman bunu not alıyorum. Fiyatı da uygun.
PSU bütçesi ile ilgili şöyle demek isterim, mümkün olduğunca ileride işlemci ve ekran kartı güncellediğimde de içim rahat bir şekilde sorun çıkarmayacak bir ürün olması benim için önemli.
Şu andaki kullandığım sistemi 2015'ten beri kullanıyorum. PSU'dan herhangi bir sorun yaşamadım. Ama son zamanlarda ASUS anti-surge uyarısı alıyorum. Bu neden kaynaklanıyor tam olarak bilgim yok. O da şüphe uyandırmaya başladı bende acaba PSU'nun ömrü mü bitiyor diye. O yüzden PSU güncellemesi de yapabilirim.
Ekonomik ve biraz daha pahalı bir kaç model önerebilirsiniz..
War Cry tercih etme sebebim internetteki reviewların iyi olmasındandı. Ben bir de camlı kasa olayını sevdiğim için onu tercih ettim. Hava akışının kötü olduğunu nasıl öğrendiniz?MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Anakart yerine paylaştığım daha iyi olur. Warcry almanızı tavsiye etmem çünkü içerisinde gelen fanlar çok kötü ve yeterli hava akışı sağlamıyor. Kasa olarak paylaştığım model çok daha iyi ama egzoz fan gelmiyor. Paylaştığım fan gayet kaliteli. Ayrıca kasaya biraz fazla bütçe ayırmışsınız, daha ucuz bir kasa istiyorsanız Msi 100r yeterli olur.
MSI B460M PRO-VDH Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI B460M PRO-VDH Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Tempered Glass Siyah 3 Fan USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Tempered Glass Siyah 3 Fan USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063) | Teknobiyotik
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...www.teknobiyotik.com
Sıcaklık için 11.30'dan sonrasını izleyebilirsiniz.
@RichardRose
i3 10100F.
B460M-A PRO.
2x8 3000MHz Crucial RAM.
MSI MAG Forge 100M kasa.
İstediğiniz kasa adeta fırın.
Her tarafı cam olduğu için hava akışı sağlanamıyor.