Çözüldü i5-4460 Sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lelouchu

Yoctopat
Daha fazla  
mavi ekran hatalarım Windows 10 Pro Intel r Core tm i5-4460 3.20GHz RAM 16 NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sebep explorer.exe olarak gözüküyor, normalde bu uygulama Windows'un kendi uygulaması olduğu için bu tür bir hataya sebep olacağını sanmıyorum. Biraz daha bakınca trojan olma ihtimali olduğunu da gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rich (BB code):
SOLUTION !!!

After hours of research I finally found the culprit!

Its a Trojan!

Ben bir şey yapmadım diyorsan temiz kurulum ile baştan Windows kurmanı öneririm, sonrasında mavi ekran alacak mısın kontrol edelim.
Sebep explorer.exe olarak gözüküyor, normalde bu uygulama Windows'un kendi uygulaması olduğu için bu tür bir hataya sebep olacağını sanmıyorum. Biraz daha bakınca trojan olma ihtimali olduğunu da gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rich (BB code):
SOLUTION !!!

After hours of research I finally found the culprit!

Its a Trojan!

Ben bir şey yapmadım diyorsan temiz kurulum ile baştan Windows kurmanı öneririm, sonrasında mavi ekran alacak mısın kontrol edelim.

Çözüm

Çok teşekkürler dediğin gibi trojan varmış büyük ihtimal ondan kaynaklı atıyordu. Dediğin gibi ya bir de görev yöneticisinde exploror.exe gördüm 3tan. Virüs mü yapıyor onu? Normal mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısıhhh.PNG
    65,8 KB · Görüntüleme: 36
  • dsad.PNG
    94,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler dediğin gibi trojan varmış büyük ihtimal ondan kaynaklı atıyordu dediğin gibi ya bir de görev yöneticisinde exploror.exe gördüm 3 tane vürüsmü yapıyor onu normal mi?

Normalde bu hizmet 3 tane olacak şekilde çalışmaz, make up virüs muhtemelen. Trojan'i karantinaya alıp silmeye çalış olmazsa Regedit girdilerini silip tekrar karantinaya al bu sefer silinir. Temiz kurulum da yapabilirsin.

Normalde bu hizmet 3 tane olacak şekilde çalışmaz, make up virüs muhtemelen. Trojan'i karantinaya alıp silmeye çalış olmazsa Regedit girdilerini silip tekrar karantinaya al bu sefer silinir. Temiz kurulum da yapabilirsin.
trojan silinince dediğin gibi onlarda gitti teşşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…