Çözüldü i5-4460 Sistemde mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sebep explorer.exe olarak gözüküyor, normalde bu uygulama Windows'un kendi uygulaması olduğu için bu tür bir hataya sebep olacağını sanmıyorum. Biraz daha bakınca trojan olma ihtimali olduğunu da gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rich (BB code):
SOLUTION !!!

After hours of research I finally found the culprit!

Its a Trojan!

Ben bir şey yapmadım diyorsan temiz kurulum ile baştan Windows kurmanı öneririm, sonrasında mavi ekran alacak mısın kontrol edelim.
Sebep explorer.exe olarak gözüküyor, normalde bu uygulama Windows'un kendi uygulaması olduğu için bu tür bir hataya sebep olacağını sanmıyorum. Biraz daha bakınca trojan olma ihtimali olduğunu da gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Rich (BB code):
SOLUTION !!!

Its a Trojan!

Ben bir şey yapmadım diyorsan temiz kurulum ile baştan Windows kurmanı öneririm, sonrasında mavi ekran alacak mısın kontrol edelim.

Çözüm

Rich (BB code):
SOLUTION !!!

Its a Trojan!

Çok teşekkürler dediğin gibi trojan varmış büyük ihtimal ondan kaynaklı atıyordu. Dediğin gibi ya bir de görev yöneticisinde exploror.exe gördüm 3tan. Virüs mü yapıyor onu? Normal mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısıhhh.PNG
    Ekran Alıntısıhhh.PNG
    65,8 KB · Görüntüleme: 36
  • dsad.PNG
    dsad.PNG
    94,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler dediğin gibi trojan varmış büyük ihtimal ondan kaynaklı atıyordu dediğin gibi ya bir de görev yöneticisinde exploror.exe gördüm 3 tane vürüsmü yapıyor onu normal mi?

Normalde bu hizmet 3 tane olacak şekilde çalışmaz, make up virüs muhtemelen. Trojan'i karantinaya alıp silmeye çalış olmazsa Regedit girdilerini silip tekrar karantinaya al bu sefer silinir. Temiz kurulum da yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı