i5 4460 sisteme GT 1030 alınır mı?

eren_cifci

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartım arızalandığından dolayı yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bütçem 350 TL civarında olduğu için GT 1030 kartını almaya karar verdim. Bu kart sizce alınır mı? Mevcut monitörümde HDMI ve DVI portu mevcut değil. Dönüştürücü ile kullansam bir problem olur mu? Son olarak da işlemcim ile darboğaz yaratır mı?

• İşlemci: Intel i5 4430
  • Güç kaynağı: 230W

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci elde o fiyatlara GTX 760, R9 270X, RX 460 benzeri kartlar bulabilirsin. Sıfır istiyorsan 350TL'ye alabileceğin kartlar zaten belli. GT 1030 düşük kalır o işlemciye göre. Dönüştürücü kullanmakta herhangi bir sakınca yok, ortalama kalite bir dönüştürücü işini görür.

Bana kalırsa 200-250TL daha ekleyerek GTX1050 ya da biraz daha uygun olan GTX950'yi düşünebilirsin. Ha böylesi zor diyorsan 100TL daha koy 400-450 civarına GTX750ti al hiç değilse. GT serisi bir kart almanı kesinlikle tavsiye etmem, o işlemciye çok az gelir ve yakışmaz yani :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı