i5 4460 Tabanlı Sistem İçin İnventus vs Vatan Bilgisayar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ASUS kalitesiz demedim. Fakat arkadaş kartın problemsiz olduğunu öne sürüyor. Burada bahsettiğimiz kart R9 280x ve ben bunun üzerinden konuşuyorum. ASUS'un kalitesi ortada. Ama ortada olan başka bir şey daha varsa. R9 280x ASUS kartının ne kadar sorunlu olduğudur. Benim yanlış bulduğum bu kartın sorunsuz gösterilmeye çalışılması.Yanlış yorumlamayın yorumlarımı.

Sapphire'den bahsetmiyorum. Burada konumuz Asus. Fanboyluğu yapmaya devam edebilirsin. Ama yanlış bilgilendirme yapamassın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Al benden de o kadar cidden helal olsun ne diyim yani ASUS düşmanı değilim ama SAPPHİRE ve ZOTAC düşmanıda değilim ne bir markayı "ASUS candır ASUS kraldır ASUS en iyisidir diye çocuklar gibi övmüyorum Örneğin; "
ASUS kalitelidir. Yanlış bilgilendirme yaptığımı düşünüyorsan rapor edebilirsin.
Cap canlı kanıtı.
Nede bir markayı "Sapphire kötüdür Zotac kalitesizdir problemlidir diye kötülüyorum. Örneğin;
Asus kalitesi tartışılmaz zaten. Sapphire gibi bir markayla yan yana dahi konulamaz. Ancak problemli kartları olduğu da göz ardı edilemez.

Böyle insanlara burada küfür edip ezemem buna hakkım yok. (En azından burada.)
Ama nedense böyle kişileri kendi gözümde ya "Reklamcı" yada "Çocuk" veya "Sorunlu kişi" olarak görüyorum.

Ben ASUS kalitesiz demedim. Fakat arkadaş kartın problemsiz olduğunu öne sürüyor. Burada bahsettiğimiz kart R9 280x ve ben bunun üzerinden konuşuyorum. ASUS'un kalitesi ortada. Ama ortada olan başka bir şey daha varsa. R9 280x ASUS kartının ne kadar sorunlu olduğudur. Benim yanlış bulduğum bu kartın sorunsuz gösterilmeye çalışılması.Yanlış yorumlamayın yorumlarımı.
Kendileri çok çok iyi biliyor kimin ne demek istediğini ama büyük ihtimal reklamcı diye düşünüyorum yoksa normal bir insan konuyu bu kadar saptırıp bir şeyi bu kadar ezemez bence.

Sen Sapphire'i kötülemesen de olur. Zaten kalitesiz. Arkadaşı kalitesiz kart almaktan önlemek reklamcılık, çocukluk veya gereksiklik değildir.

Sen Sapphire'i kötülemesen de olur. Zaten kalitesiz. Arkadaşı kalitesiz kart almaktan önlemek reklamcılık, çocukluk veya gereksiklik değildir.
Üzülerek söylemekteyim ki bu düşünceye sen ve bir kaç kişi sahipsiniz.

Sen Sapphire'i kötülemesen de olur. Zaten kalitesiz
Ayrıca herhangi bir şekilde bir markayı veya bir malı genelleme olarak bu şekilde kötüleyemessiniz.

Bu fikre ben ve bir kaç kişi sahipse üzülme. Git ve Sapphire al.

Neyi alıp almayacağıma neyi seçip seçmiyeceğime sen veya herhangi kişi karar veremez buna ben karar veririm.
Konuyu kirletmek yerine reklamınızı başka yerde yapın derim. :)

Buna da sen karışamassın. Sapphire'in kalitesiz olduğu gerçeğini istediğim yere yazarım. Rapor edebilirsin.

Böyle insanlara burada küfür edip ezemem buna hakkım yok. (En azından burada.)
Ama nedense böyle kişileri kendi gözümde ya "Reklamcı" yada "Çocuk" veya "Sorunlu kişi" olarak görüyorum.

Sağa sola saldıracağına önce bir olaya objektif bak. Ben Asus'un ne fanboyuyum ne de reklamcısıyım. R9 280X modelinden sonra Asus'a sövdüğüm kadar kimseye sövmemişimdir. Hatta ister istemez ekran kartı konusunda Asus'a güvenim olsa bile uzak durmaya çalışıyorum. Bireysel bir olay. Ancak bu olay Asus'u kalitesiz yapmaz. Asus kendini fazlasıyla kanıtlamış, en kaliteli bilgisayar bileşeni üreten markalardan "bir tanesidir". Bir tanesidiri özellikle belirtiyorum. Çünkü sosyalde bütün mesajlarımı araştır, GTX 960, GTX 970 önereceğim zaman anakart önereceğim zaman yer yer MSI öneriyorum, öneriyoruz. R9 280X dışında konuşuyorum, bütün elektronik parçaların arıza çıkarma veya arızalanma ihtimali birbirine eşit varsayalım. Böyle bir durumda Asus teknik servisinin en berbat hali, Sapphire'in en iyi halinden kat kat daha güvenilir.

Geç kalmadım rahat olun :)

Hocam siz bizden öneri istiyorsunuz hiç bir öneri/eleştiri kabul etmiyorsunuz. Bu şekilde yaparsanız bir ilerleme olmaz. Siz madem gidin Sapphire alın istiyorsanız ! Ayrıca bu kadar ön yargılı olmayın. Ön yargınızı kırın ondan sonra konuşun derim ben...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı