i5 4460 Tabanlı Sistem İçin İnventus vs Vatan Bilgisayar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@OnurAYDN Size fanboy'sunuz demedim + Asusu kötülemedim ve Sapphire'ı övmedim bu konuda yanlış düşünüyorsunuz onun haricinde geriye kalana bende katılıyorum o konuda hemfikiriz.
Ben şuna kızıyorum;
Genelleme yapılarak çok övülüyor - Genelleme yapılarak çok kötüleniyor.
Bu sefer yardım isteyen kişi istediği malı almaması gerek o zaman herkesi dinleyecekse.
1.kişi alma 2. kişi al diyor.

@ErenKorkmaz
Eleştiri veya öneri kabul etmiyor olsaydım forumda işim ne ?
Ayrıca Sapphire'ı övmüyorum ki alayım ? bende biliyorum Asus'un en kaliteli markalardan biri olduğunu.

Bu marka savaşı için bir konu açtım onay bekliyorum.
Çünkü herkes yazılanı yazıldığı gibi okumuyor bende uzunca açmak istedim.

Bu sefer yardım isteyen kişi istediği malı almaması gerek o zaman herkesi dinleyecekse.
1.kişi alma 2. kişi al diyor.
Bu forumda atıyorum 100 kişi Sapphire haricinde bir marka söyleyip, 10 kişi Sapphire diyorsa, internette Sapphire ile ilgili onlarca sorun, şikayet varsa kendiside bir durup düşünmeli "Bu kadar insan önermiyor internette o kadar şikayet var" diye. Asus için şikayet problem yok demiyorum, mutlaka var. Ancak Sapphire gibi birçok modelinde ısınmasıydı artifactıydı bu tarz kronik problemleri yok.

@OnurAYDN
Ben derdimi anlatamadım galiba yada siz anlamadınız, diyerek ayrı bir tartışma çıkartmak istemiyorum dediğiniz şey ile konunun ayrıntısı çok farklı yollarda.

Defalarca söyledim tekrar söylüyorum;
Ben Sapphire dostu Asus düşmanı değilim veya Asus dostu Sapphire düşmanı.

Demek istediğim şeyi tekrar tekrar özet geziyorum @OnurAYDN

Hangi marka olduğu fark etmez ASUS SAPPHİRE ZOTAC GALAX vs.
Genelleme olarak "Lisa Su" gibi reklam tanıtım yapıyorlar.
Kimisi kötülüyor kimisi övdükçe övüyor, ben Asusu kötüle Sapphireyi öv demiyorum.
Bu yaptıkları forum kurallarına aykırı buna karşı çıkıyorum ben.
Asus'un övülüp Sapphire'ın kötülenmesine değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı