İ5 4460 tabanlı sistem toplama

Newermind

Hectopat
Sorularımı maddeler hakkında sordum, siz de lütfen maddeler halinde cevap veriniz, teşekkürler.
  1. Resimdeki işlemci, anakart ve ekran kartı uyumlu mu ?
  2. İşlemcinin içinden çıkan fan toplayacağım sistemi soğutmaya yeter mi ?
  3. İşlemci anakartla veya ekran kartıyla uyumlu değilse, uyumlu Intel Core İ7 1150 soket işlemci söyleyebilir misiniz ?
  4. Eğer parçalar birbiriyle uyumluysa, iyi bir kasa söyleyebilir misiniz ? (Bilgisayar kasasından bahsediyorum)
  5. Eski sabit diskim Seagate Barracuda 1 TB 3.5 7200RPM Sata 3.0 NCQ 64 Mb özellikleri, bu yeni alacağım parçalarla uyumlu mu ? (Sabit diskin üzerinde yazan bilgileri söyledim )
Şu an yazacaklarım biraz konu hakkında farklı konu ama yinede sorayım dedim. Benim eski bilgisayarımdaki parçalar para eder mi ?
Eski bilgisayarımın parçalarının özellikleri :
  • Ekran kartı ATI Radeon HD 4300 Series 512 MB
  • Anakart Pegatron (markası) IPMIP 1.02 (model)
  • RAM 4 GB DDR3 2133 MHz (Çift RAM)
Screenshot_2016-06-24-23-59-20.png Screenshot_2016-06-25-00-00-50.png Screenshot_2016-06-25-13-36-57.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler çok pardon ben size yanlış işlemciyi atmışım asıl işlemciyi attım şimdi 2000 liralık bir sistem topluyorum dengesiz diyen arkadaşlar sonuna kadar haklıda ben sistemi topladım sayılır zaten bir tek işlemcinin içindeki fanın sitemimi soğutur mu o kaldı. Recep Baltaş haklısın farkındayım ve değiştirmek istiyorum zaten ekran kartını önerilere açığım.Ekran kartı aynı fiyat aralığında olursa iyi olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-06-30-02-43-22.png
    Screenshot_2016-06-30-02-43-22.png
    71,2 KB · Görüntüleme: 116
Beyler çok pardon ben size yanlış işlemciyi atmışım asıl işlemciyi attım şimdi 2000 liralık bir sistem topluyorum dengesiz diyen arkadaşlar sonuna kadar haklıda ben sistemi topladım sayılır zaten bir tek işlemcinin içindeki fanın sitemimi soğutur mu o kaldı. Recep Baltaş haklısın farkındayım ve değiştirmek istiyorum zaten ekran kartını önerilere açığım.Ekran kartı aynı fiyat aralığında olursa iyi olur.
Tam bütçenizi belirtir misiniz? Bu saatten sonra 4. nesil işlemci almayın Skylake toplayın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı