İ5 4460 tabanlı sistem toplama

saymyname Bu arada bu verdiğin işlemci benim kaç sene işimi görür tahmini olarak.

Ve benim eski bilgisayarımın işlemcisi İntel Core i3 3.07 GHz para eder mi. 1156 soket

4 GB Ram 1156 soket DDR3. Bide bu

Bu arada ekran kartı temin edilememekte.

saymyname Bu arada bu verdiğin işlemci benim kaç sene işimi görür tahmini olarak.

Ve benim eski bilgisayarımın işlemcisi İntel Core i3 3.07 GHz para eder mi. 1156 soket

Satmayı bi dene bileşenleri. Oldu olmadı onu bilemem. Kaç sene işini göreceğini bugünün pc dünyasında tahmin etmek oldukça zor. Ama ayarları yavaştan düşerekten 4 yıl civarı götürebilir. Tabi o arada para birikir ben de upgrade yaparım diyorsan işler değişebilir.

Ekran kartına gelirsek; o ekran kartı bu aralar piyasa hareketlendiği için ucuzlamıştı o yüzden temin edilemiyordur. İstersen başka bir siteden alırsın ekran kartını, sisteme takarsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

i3 540 100 TL'den başlıyor. Bende de o var. İmzamda 550 yazmasının nedeni bir ay boyunca değiştirmeye üşenmem. :D

saymyname Ürünün fiyat 500 lira oldu.:LOL::D

Ekran kartının yani

MSI GTX970 Gaming 4GB GDDR5 256Bit (GTX 970 GAMING 4G) bunu alsam onun yerine fazla bi fark olur diye sanmıyorum

saymyname bu ana kartın GDDR5 desteklediğine eminsin demi ?

Şu anki oyunları rahatlıkla kaldırır mı ve de.( Battlefield,Call of Duty vb. oyunlar

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı