Sizin kurduğunuz sistemdeki bileşenlerden. Kasayı xigmatek asgard pro yapın ve ekran kartını da sapphire r9 380 4gb yapın. Artan paraya da çevre bileşenlerinizi alabilirsiniz. İyi forumlar.
Monitör fmg mi yoksa fm mi fm ise o modeli ben kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmel. Diğer bileşenler hakkında fazla bakmadım ama iyi görünüyor. Öneri yapmayacağım sadece monitörü gördüm ve bir kullanıcı olarak tavsiye ediyorum.
Öncelikle size geri dönüş yapamadığım için özür dilerim ilk konumda ceza yemeyi başardım.
Neyse bugün cezam bitti ve size teşekkür ediyorum cevap veremesemde yazdıklarınızı okudum.
Yeni bir sistemden çok benim topladığım sistemin bir eksiği olup olmadığını söylerseniz çünkü sizin topladıklarınıxa baktığımda hemen hemen aynı olduğunu sadece alternatif olduğunu düşünüyorum.
Benim biraz rahatsız olduğum anakartın kalitesi iyi ama çok eski olup olmadığı daha iyi ve uygun fiyata başka öneriniz varmı ?
Bu arada yanlış sistemi yazmışım bu sistem üzerinde bi kaç değişiklik yapmıştım öncelikle
Ekran kartı r9 280x değil 290 almayı düşünüyorum kasa olarakta aerocool un strike-x modeli yanında 750w güç 2 fan veren bi model var vatan bilgisayarda 510tl onu düşünüyorum. Kasa hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartı için ayırdığınız bütçe nedir? 3000 liraya monitörlü bir sisteme 0 R9 290 sığdırmak zor. Ayrıca onun yerine Gtx 970 almanızı tavsiye ederim kesinlikle hem performans hemde güç tüketimi olarak önde. Kasa olarak alternatif: Corsair Carbide Shade/SPEC-03 + VS650W 80+ PSU Kırmızı Fanlı Mid TOWER Kasa