İ5 4460 ve R9 280X Tabanlı Sistem Toplama

osman1429

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 3000 TL'ye sistem topluyorum. Bir tane ben topladım ama bütçeyi aşıyor. 3.300 TL falan yapıyor.

Sistem;

• MSI H81M-P33 1150 1600MHz 172 TL
  • Intel Core i5 4460 675 TL
  • Kingston 8GB 173 TL
  • Sapphire R9 280X Tri-x 947 TL
  • Seagate Barracuda 1 TB 198 TL
  • Cooler Master nse n400 600w midt ATX 477 TL

TOPLAM: 2.642 TL

Monitör;
AOC 23" i2367fmg geniş ekran Led 500 TL.

Toplam 3.100 ama soğutucu ve klavye, mouse, hopörlör yok.
Bu sistemde tavsiyeniz veya alternatifiniz varsa yardım edin.

Ben aslında overclock toplayacaktım ama o çok aşıyor bütçeyi. 8 konuda da 3.000 civarı varsa sistem önerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi tavsiye ederim.
2015-09-30 11_56_26-VATAN BİLGİSAYAR - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u.png

Sizin kurduğunuz sistemdeki bileşenlerden. Kasayı xigmatek asgard pro yapın ve ekran kartını da sapphire r9 380 4gb yapın. Artan paraya da çevre bileşenlerinizi alabilirsiniz. İyi forumlar.

Alternatif.
Ara Toplam2.502,84 TL
Toplam KDV450,51 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.953,35 TL
[TBODY] [/TBODY]

Monitör fmg mi yoksa fm mi fm ise o modeli ben kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmel. Diğer bileşenler hakkında fazla bakmadım ama iyi görünüyor. Öneri yapmayacağım sadece monitörü gördüm ve bir kullanıcı olarak tavsiye ediyorum. (y)

Öncelikle size geri dönüş yapamadığım için özür dilerim ilk konumda ceza yemeyi başardım. :)

Neyse bugün cezam bitti ve size teşekkür ediyorum cevap veremesemde yazdıklarınızı okudum.

Yeni bir sistemden çok benim topladığım sistemin bir eksiği olup olmadığını söylerseniz çünkü sizin topladıklarınıxa baktığımda hemen hemen aynı olduğunu sadece alternatif olduğunu düşünüyorum.

Benim biraz rahatsız olduğum anakartın kalitesi iyi ama çok eski olup olmadığı daha iyi ve uygun fiyata başka öneriniz varmı ?

Bu arada yanlış sistemi yazmışım bu sistem üzerinde bi kaç değişiklik yapmıştım öncelikle
Ekran kartı r9 280x değil 290 almayı düşünüyorum kasa olarakta aerocool un strike-x modeli yanında 750w güç 2 fan veren bi model var vatan bilgisayarda 510tl onu düşünüyorum. Kasa hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı