i5 4460 ve R9 280X Üzerine Sistem Kurma

Caner SK

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar burda birçok sistem sistem toplayıp paylaştım ama hala bi karara varamadım bu sistemi sonkez topluyorum ve sizlere sunuyorum öncelikle bütçe normalde 2.500 ama doların düşmesini bekleyeceğim şimdiden sistemi oturtmak istiyorum. Bazı yerlerde görmüştüm Sapphire ısınma yapıyor diye doğrumu ? Başka ekran kartı önerileriniz varmı ? Bu sistem beni ne kadar götürür bilmek istiyorum ve şimdiki oyunlarda high da akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.Bide overclock yapmayacağım o yüzden soğutucu almadım sizce almalımıyım ?

Dosya Ekleri

• sistem 4.jpg
    sistem 4.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 499
Sistem olmamış. İlla Vatan'dan almak zorunda mısınız? Değilseniz bu sistem çok daha iyi olur;

Adsız.png

Ara Toplam2.260,50 TL
Toplam KDV406,89 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.667,39 TL
[TBODY] [/TBODY]

Güzel sistem fakat anakart düşük kalmış. Tek modül RAM alınmalı. Zalman ZM 500 ile LX 500 aynı değerde 12 volt kanalından 444W veriyor. :)
Tek modül konusunda haklısınız. Ama Zalman 500 LE 2 kanallı bir PSU. LX ise tek kanal. Ayrıca hocam o anakart berbat. Neredeyse bütün forumlarda en az 1 kişi şikayetçi o anakarttan.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı