i5-4570 için ekran kartı önerisi

İyi bir ekran kartı mı?

Şu anda yılbaşına almayı planlıyorum araştırmalara devam edeceğim teşekkürler yardımınız için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada çoğu oyunu deniyor. Bence gayet iyi alınabilir. Yani yeni çıkan çoğu oyunu oynayabilirsiniz ancak size 4-5 yıl sonrasının garantisini veremem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada çoğu oyunu deniyor. Bence gayet iyi alınabilir. Yani yeni çıkan çoğu oyunu oynayabilirsiniz ancak size 4-5 yıl sonrasının garantisini veremem.

Hocam neredeyse RX 560 gibi kartlarla aynı fiyata satıyorlar bunu. O yüzden tercih edilmesini önermem. Ayrıca günümüz oyunlarını pek sağlıklı oynatabildiğini düşünmüyorum ki bir süre sonra onları da oynatamaz hale gelecek. Tavsiyem en kötü RX570 almanız.

Şuan arkadaşlarımla Arma 3 Oynamak İçin alıyorum ve Arma 3 testine baktım 750 Ti in yüksek ayarlarda 40 50 civarında fps veriyor rx 560 ise ultra da 30 40 arası. Videonu için teşekkürler izleyeceğim birazdan ancak aralarında fiyat farkında fazla yok
Screenshot_20201206-022338.jpg
Screenshot_20201206-022328.jpg

Hocam neredeyse RX 560 gibi kartlarla aynı fiyata satıyorlar bunu. O yüzden tercih edilmesini önermem. Ayrıca günümüz oyunlarını pek sağlıklı oynatabildiğini düşünmüyorum ki bir süre sonra onları da oynatamaz hale gelecek. Tavsiyem en kötü RX570 almanız.
Katılıyorum size 2.el alma fikrinden güzel fikir ama dediğim gibi şuanda durumum el verişli değil maalesef 1100-1200 gibi bütçem olsaydı değerlendirirdim 570 almayı fakat 2. El almakta sıkıntı insanlarin ne yapacağı belli olmuyor

Şu an arkadaşlarımla Arma 3 Oynamak için alıyorum ve Arma 3 testine baktım 750 Ti'in yüksek ayarlarda 40 50 civarında FPS veriyor RX 560 ise Ultra'da 30 40 arası. Videonu için teşekkürler izleyeceğim birazdan ancak aralarında fiyat farkında fazla yokEki Görüntüle 766759Eki Görüntüle 766761

Katılıyorum size 2.el alma fikrinden güzel fikir ama dediğim gibi şu anda durumum el verişli değil maalesef 1100-1200 gibi bütçem olsaydı değerlendirirdim 570 almayı fakat 2. El almakta sıkıntı insanlarin ne yapacağı belli olmuyor

Turbox ürünlerine bakmamanızı öneririm. Madem 2.el almayacaksınız o zaman RX 560 öneririm. 750 Ti gibi kartları sıfır almak mantıklı değil artık bu dönemde.

Merdiven altı kalitesiz marka.Hiç bir ürününü kullanmamanızı öneririm. Özellikle uygun fiyat adı altında sattıkları oyuncu (!) bilgisayarları.
Teşekkürler bu bilgi için biraz araştırdım ve kullanıcıların yorumlarına baktım. Uyarınız için teşekkürler sepetimden siliyorum
Peki Bu ekran kartının kalitesi iyi midir değerlendirebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201206-024238.jpg
    Screenshot_20201206-024238.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20201206-024602.jpg
    Screenshot_20201206-024602.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 24
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı