İyi bir ekran kartı mı?GTX 750 Ti.
Şuanda yılbaşına almayı planlıyorum araştırmalara devam edeceğim teşekkürler yardımınız içinHocam aceleniz varsa alabilirsiniz kartı. Ama bir süre araştırma yaparsanız daha altına bulunabilir.
İyi bir ekran kartı mı?GTX 750 Ti.
Şuanda yılbaşına almayı planlıyorum araştırmalara devam edeceğim teşekkürler yardımınız içinHocam aceleniz varsa alabilirsiniz kartı. Ama bir süre araştırma yaparsanız daha altına bulunabilir.
İyi bir ekran kartı mı?
Şu anda yılbaşına almayı planlıyorum araştırmalara devam edeceğim teşekkürler yardımınız için.
Burada çoğu oyunu deniyor. Bence gayet iyi alınabilir. Yani yeni çıkan çoğu oyunu oynayabilirsiniz ancak size 4-5 yıl sonrasının garantisini veremem.
Burada çoğu oyunu deniyor. Bence gayet iyi alınabilir. Yani yeni çıkan çoğu oyunu oynayabilirsiniz ancak size 4-5 yıl sonrasının garantisini veremem.
Katılıyorum size 2.el alma fikrinden güzel fikir ama dediğim gibi şuanda durumum el verişli değil maalesef 1100-1200 gibi bütçem olsaydı değerlendirirdim 570 almayı fakat 2. El almakta sıkıntı insanlarin ne yapacağı belli olmuyorHocam neredeyse RX 560 gibi kartlarla aynı fiyata satıyorlar bunu. O yüzden tercih edilmesini önermem. Ayrıca günümüz oyunlarını pek sağlıklı oynatabildiğini düşünmüyorum ki bir süre sonra onları da oynatamaz hale gelecek. Tavsiyem en kötü RX570 almanız.
Şu an arkadaşlarımla Arma 3 Oynamak için alıyorum ve Arma 3 testine baktım 750 Ti'in yüksek ayarlarda 40 50 civarında FPS veriyor RX 560 ise Ultra'da 30 40 arası. Videonu için teşekkürler izleyeceğim birazdan ancak aralarında fiyat farkında fazla yokEki Görüntüle 766759Eki Görüntüle 766761
Katılıyorum size 2.el alma fikrinden güzel fikir ama dediğim gibi şu anda durumum el verişli değil maalesef 1100-1200 gibi bütçem olsaydı değerlendirirdim 570 almayı fakat 2. El almakta sıkıntı insanlarin ne yapacağı belli olmuyor
Turbox markasının sıkıntısı nedir acaba?Turbox ürünlerine bakmamanızı öneririm. Madem 2.el almayacaksınız o zaman RX 560 öneririm. 750 Ti gibi kartları sıfır almak mantıklı değil artık bu dönemde.
Merdiven altı kalitesiz marka.Hiç bir ürününü kullanmamanızı öneririm. Özellikle uygun fiyat adı altında sattıkları oyuncu (!) bilgisayarları.Turbox markasının sıkıntısı nedir acaba?
Merdiven altı kalitesiz marka. Hiçbir ürününü kullanmamanızı öneririm. Özellikle uygun fiyat adı altında sattıkları oyuncu (!) Bilgisayarları.
Teşekkürler bu bilgi için biraz araştırdım ve kullanıcıların yorumlarına baktım. Uyarınız için teşekkürler sepetimden siliyorumMerdiven altı kalitesiz marka.Hiç bir ürününü kullanmamanızı öneririm. Özellikle uygun fiyat adı altında sattıkları oyuncu (!) bilgisayarları.
Teşekkürler bu bilgi için biraz araştırdım ve kullanıcıların yorumlarına baktım. Uyarınız için teşekkürler sepetimden siliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.