i5 4570 RX550 sistem Minecraft'ta kaç performans verir?

Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür ederim. Şöyle güzel bir durum var ki max 11k bütçemi hala harcamadım. Ekrana gelecek olursak önceden almış olduğum ve kendimce memnun kaldığım için ekranı elden çıkarmadım. Aldığım günkü gibi tertemiz duruyor. Kasaya gelecek olursak. Evet kasa çok iyi değil bende 2. ele fazla yönelmek istemediğim için, hometech 720c denen laptoptan bir an evvel kurtulmak istediğim için ve bu fiyat bandında sıfır fazla da bir seçenek olmadığı için, izoly markasının ocean model kasasına yöneldim. Kısaca durum bu şekilde ama siz dersiniz ki 11k parayı şu şekilde harca şu şekilde yap böyle yap derseniz tabii ki tavsiyelerinize açığım. Çevremde fazla pc ile haşır neşir olan birisi olmadığından mütevellit foruma danışma kararı aldım ve iyi ki de danışmışım şimdi sizlerden gelecek yorumlar ışığında hareket edeceğim. Bu arada buraya kadar zaman ayırıp okuyan herkese de teşekkürler.

Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür ederim. Şöyle güzel bir durum var ki max 11k bütçemi hala harcamadım. Ekrana gelecek olursak önceden almış olduğum ve kendimce memnun kaldığım için ekranı elden çıkarmadım. Aldığım günkü gibi tertemiz duruyor. Kasaya gelecek olursak. Evet kasa çok iyi değil bende 2. ele fazla yönelmek istemediğim için, hometech 720c denen laptoptan bir an evvel kurtulmak istediğim için ve bu fiyat bandında sıfır fazla da bir seçenek olmadığı için, izoly markasının ocean model kasasına yöneldim. Kısaca durum bu şekilde ama siz dersiniz ki 11k parayı şu şekilde harca şu şekilde yap böyle yap derseniz tabii ki tavsiyelerinize açığım. Çevremde fazla pc ile haşır neşir olan birisi olmadığından mütevellit foruma danışma kararı aldım ve iyi ki de danışmışım şimdi sizlerden gelecek yorumlar ışığında hareket edeceğim. Bu arada buraya kadar zaman ayırıp okuyan herkese de teşekkürler.
@yigit.ked @CheonsaMiraew

Son düzenleme:
Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür ederim. Şöyle güzel bir durum var ki Max 11k bütçemi hala harcamadım. Ekrana gelecek olursak önceden almış olduğum ve kendimce memnun kaldığım için ekranı elden çıkarmadım. Aldığım günkü gibi tertemiz duruyor. Kasaya gelecek olursak. Evet kasa çok iyi değil bende 2. ele fazla yönelmek istemediğim için, Hometech 720C denen laptoptan bir an evvel kurtulmak istediğim için ve bu fiyat bandında sıfır fazla da bir seçenek olmadığı için, Izoly markasının ocean model kasasına yöneldim. Kısaca durum bu şekilde ama siz dersiniz ki 11k parayı şu şekilde harca şu şekilde yap böyle yap derseniz tabii ki tavsiyelerinize açığım. Çevremde fazla PC ile haşır neşir olan birisi olmadığından mütevellit foruma danışma kararı aldım ve iyi ki de danışmışım şimdi sizlerden gelecek yorumlar ışığında hareket edeceğim. Bu arada buraya kadar zaman ayırıp okuyan herkese de teşekkürler.

@yigit.ked @CheonsaMiraew

Bana tek bir şey söyle 2. istiyor musun istemiyor musun ona göre bulup atacağım linklerden.

Ne yalan söyleyim 2. elde çekincelerim var. Sıfırda 11k bütçe ile kasa önerseniz?

Sıfır 11k maalesef yok hocam 2. elde PC'den anlayan biriyle gidip elden almaniz her türlü daha iyi bütçe 13K ya çıkartabilirsen çok daha rahat bakabiliriz.

Sıfır 11k maalesef yok hocam 2. elde PC'den anlayan biriyle gidip elden almaniz her türlü daha iyi bütçe 13K ya çıkartabilirsen çok daha rahat bakabiliriz.
İşte dediğim gibi çevremde çok pcden anlayan birisi yok olsa keşke. Peki 11k bütçe ile bir kasa benim monitör ile çalışacak şekilde çok iyi olmasına gerek yok bu izoly kasa haricinde önerseniz.

İşte dediğim gibi çevremde çok PC'den anlayan birisi yok olsa keşke. Peki 11k bütçe ile bir kasa benim monitör ile çalışacak şekilde çok iyi olmasına gerek yok bu Izoly kasa haricinde önerseniz.

Monitör dert etme sana 2. elden istabul içi PC bakayım bugün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı