Bugün Amazon sitesinden full modüler 620w güç kaynağı aldım çok ucuz elime ulaştı. Sistemi beslemesi için önceliğim olacak bir ürün. Elimde eski bilgisayarımın bazı parçalarını kullanmak gibi bir düşünce var. Örneğin işlemcim, 4 nesil oluyor sanırım. İ5 4570 3.2 GHz, 1150 soket yapısı gereği yeni bir DDR4 sistem toplayamayacağım. DDR3 sistem odakli düşünüyorum ve aklımdaki ürünler:
Biraz uzun bir konu oldu sanırım, bu sistemin önceliği sessiz bir sistem toplamak oldu. Buna uygun bir işlemci soğutucu önerirseniz sevinirim. Ucuz satın aldığım ve hali hazırdaki elimdeki işlemci olarak maliyetim biraz düşük olacak diye umuyorum, herkese iyi forumlar.
- Asus H81-GAMER Anakart Anakart
- Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 CMZ8GX3M1A1600C10 RAM
- Seasonic M12II 620 Bronze güç kaynağı ( Bu ürün bedava kargolama ile 230 TL elime ulaştı )
- CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA MidT ATX OYUNCU KASASI
Biraz uzun bir konu oldu sanırım, bu sistemin önceliği sessiz bir sistem toplamak oldu. Buna uygun bir işlemci soğutucu önerirseniz sevinirim. Ucuz satın aldığım ve hali hazırdaki elimdeki işlemci olarak maliyetim biraz düşük olacak diye umuyorum, herkese iyi forumlar.