i5 4570 sistem upgrade

İlkay59

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Amazon sitesinden full modüler 620w güç kaynağı aldım çok ucuz elime ulaştı. Sistemi beslemesi için önceliğim olacak bir ürün. Elimde eski bilgisayarımın bazı parçalarını kullanmak gibi bir düşünce var. Örneğin işlemcim, 4 nesil oluyor sanırım. İ5 4570 3.2 GHz, 1150 soket yapısı gereği yeni bir DDR4 sistem toplayamayacağım. DDR3 sistem odakli düşünüyorum ve aklımdaki ürünler:

Biraz uzun bir konu oldu sanırım, bu sistemin önceliği sessiz bir sistem toplamak oldu. Buna uygun bir işlemci soğutucu önerirseniz sevinirim. Ucuz satın aldığım ve hali hazırdaki elimdeki işlemci olarak maliyetim biraz düşük olacak diye umuyorum, herkese iyi forumlar.

sistemimde güncel ve kullanışlı bir anakart seçtiğimi düşünüyorum 300 - 400 verebileceğim miktar üzerinde h97 cipset almam zor olur ekran kartı için ayırıyorm geri paramı 120gb samsung ssd var elimde güzel bir oyun odaklı sessiz hale getirmek maksadım günce amd rx470 480 gibi bir model var kafamda henüz ona karar veremedim bana bir işlemci soğutucu önerilmesini bekliyorum aslında önceliğim ve fazla anlamadığım konu bu sessiz ve iyi bir işlemci soğutucu bulmam gerekli tabi uygun fiyatlı da olması lazım herkese teşekkürler.

işlemcim için soğutucu tavsiye ederbilirmisin

GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart

almayı düşüncüğüm anakartın fiyatına yakın bir fiyatta bu ve önceki yazdığım h81 anakart ekran bağlantı PCI Express 3.0 güncel bir bağlantımıdır alıcağım güncel bir ekran kartı bağlantısında hız problemi yaşamamak için böyle üst bir anakart bakıyorum açıkcası

PCİ Express 3.0 son güncel bağlantı evet biliyorum benim alıcağım ekran kartından değil asıl düşüncem bu almayı düşündüğüm anakartlarda güncel bir ekran kartı taktığımda bir problem yaşamam diye düşünüyorum yanlış düşünüyorsam söylermisiniz

• Boyut: 120(U) × 96(G) × 160(Y) benim alıcağım kasada en üst 150 yükseklik 15cm olması lazım bu soğutucu benim için uygun değil malesef

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı