i5 4570 sisteme GTX 1660 Ti alınmalı mı?

Mentorrrz

Decapat
Şu anki işlemcim i5 4570 ve GTX 1660 Ti almayı düşünüyorum. Sizce darboğaz olur mu? Olursa ne kadar olur ve sistemde FPS düşer mi? GTX 1660 Ti mı yoksa GTX 1660 mı alsam? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ5 4460 ile RX 590 kullanıyorum ve darboğaz olsa dahi hissetmiyorum. Anlışılacak şekilde bariz bir darboğaz yaşamıyorum. Sende de aynı şekilde işlemciye çok yük bindiren oyunlarda bir tık olur ama seni rahatsız etmez.

İ5 4460 ile RX 590 kullanıyorum ve darboğaz olsa dahi hissetmiyorum. Anlışılacak şekilde bariz bir darboğaz yaşamıyorum. Sende de aynı şekilde işlemciye çok yük bindiren oyunlarda bir tık olur ama seni rahatsız etmez.
Hocam bazı forumlarda çok yüksek darboğaz ile karşılacağım yazılmış doğru mudur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 590 ile banada aynı şeyi dediler, darboğazdan geçilmez dediler. Ama gözle görünecek bir darboğaz olmuyor, ben yaşamadım. AC Origins gibi oyunlarda bi tık yapabilir ama dediğim gibi oynuyorum ve örnek vereyim 60 FPS verecek iken 50-55 veriyor. Dediğim gibi bu rakamlar teorik.
VYSNC açıp devam edebilirsin.

RX 590 ile banada aynı şeyi dediler, darboğazdan geçilmez dediler. Ama gözle görünecek bir darboğaz olmuyor, ben yaşamadım. AC Origins gibi oyunlarda bi tık yapabilir ama dediğim gibi oynuyorum ve örnek vereyim 60 FPS verecek iken 50-55 veriyor. Dediğim gibi bu rakamlar teorik.
VYSNC açıp devam edebilirsin.
Hocam peki şimdi sence gtx 1660 ti mi yoksa 1660 mı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı