i5-4570 sisteme RX 550 takılır mı?

• Konuyu başlatan RaLinX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.615

RaLinX

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ben bilgisayarıma yeni ekran kartı takmak istiyorum:
  • i5-4570 3.20 GHz İşlemci.
  • 8 GB RAM.
  • Anakart: Anakartımın modeli Casper Nirvana DESKTOP yazıyor.
  • 230 güç kaynağı (230V AC diyor galiba o güç kaynağı.).
  • DDR3 RAM.
  • 1 TB depolama.
Bilgisayardan o kadar anlamıyorum, kusura bakmayın.
Arkadaşlar, sistemde bildiğim bu kadar. Ekran kartım GT 630 2 GB. Hiç memnun değilim.2. el ilanı ailem almıyor. Sıfır lazım. Bütçe 750 TL.

750 TL'ye RX 550 4 GB buldum ama buraya da danışmak istedim.

Sizce alınır mı?

Hocam, sisteme takılır. Fiyat konusunu araştırın. İkinci el için fazla gibi. PSU modelini tam bilseniz daha iyi olur.

Sistemin birebir aynısını kullanıyorum. Konularıma bakarsan epey bir araştırma işine girmiştim fakat sadece ekran kartı yükseltmesinin beni tatmin edemeyeceğini anladım. Zaten PSU, ekran kartı, +8 GB RAM, SSD, kasa değiştirme falan filan derken olay tuzlu oldu. Ben de onun yerine yeni sistem almaya karar verdim. Nasip olursa 3 ay içinde 1660S & i3-10100f sistem alacağım. Eğer sadece ekran kartı yükseltmesi yapacaksan da zorunlu olarak güç kaynağını da yükseltmelisin. Hatta imkanın varsa ek olarak 250 ya da 500 GB SSD alsan çok güzel olur.

Sistemin birebir aynısını kullanıyorum. Konularıma bakarsan epey bir araştırma işine girmiştim fakat sadece ekran kartı yükseltmesinin beni tatmin edemeyeceğini anladım. Zaten PSU, ekran kartı, +8 GB RAM, SSD, kasa değiştirme falan filan derken olay tuzlu oldu. Ben de onun yerine yeni sistem almaya karar verdim. Nasip olursa 3 ay içinde 1660S & i3-10100f sistem alacağım. Eğer sadece ekran kartı yükseltmesi yapacaksan da zorunlu olarak güç kaynağını da yükseltmelisin. Hatta imkanın varsa ek olarak 250 ya da 500 GB SSD alsan çok güzel olur.
i3 10100F GTX 1660S'i besleyemez bilginiz olsun.

Şimdi baktım çok küçük bir darboğaz yaşatıyormuş sadece bazı oyunlarda. Oda kaale alınacak kadar değil. Yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın aklımda öyle kalmış.

8x2 RAM yapınca 2060'a bile %5-10 civarı yapıyor öyle bir durum söz konusu değil.

Hocam, sisteme takılır. Fiyat konusunu araştırın. İkinci el için fazla gibi. PSU modelini tam bilseniz daha iyi olur.

Tamamdır en kısa sürede buraya yazacağım hangi model olduğunu
Sistemin birebir aynısını kullanıyorum. Konularıma bakarsan epey bir araştırma işine girmiştim fakat sadece ekran kartı yükseltmesinin beni tatmin edemeyeceğini anladım. Zaten PSU, ekran kartı,+8 GB RAM, SSD, kasa değiştirme falan falan derken olay tuzlu oldu. Ben de onun yerine yeni sistem almaya karar verdim. Nasip olursa 3 ay içinde 1660S & i3-10100F sistem alacağım. Eğer sadece ekran kartı yükseltmesi yapacaksan da zorunlu olarak güç kaynağını da yükseltmelisin. Hatta imkanın varsa ek olarak 250'ya da 500 GB SSD alsan çok güzel olur.

Tamamdır galiba para biriktirmek gerek burada hayırlı olsun güle güle kullan :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı