nitG
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, Aralık ayının sonuna kadar yeni bir bilgisayar toplayacağım, bu toplayacağım bilgisayarın işlemci (i5 4590) ve ekran kartı (Asus GTX 970) bileşenleriyle test edilen videoları izledim ve gördüğüm kadarıyla test videoları yapan arkadaşların a'dan z'ye bütün oyunları ultra ayarlarda oynadıklarını gördüm. Bunu bilgisayarı toplamamda yardımcı olan uzman yakınıma; ''Bu videolardaki gibi ultra oynamak için OC yapıcak mıyız?'' diye sorduğumda; ''hayır, gerek yok.'' cevabı aldım. Bu konuda kafamda bazı soru işaretleri çıktı. Sizlere danışmak istediğim konu da bu.
Arkadaşlar kuracağım sistem bu. Sizce Witcher 3, Fallout 4, Rise of Tomb Raider, GTA V gibi oyunları ultra ayarlarda oynamak için OC yapmama gerek var mı, yapmazsam oynayamaz mıyım? Varsa OC yapmanın eksileri nedir? Bana nasıl bir kazanç veya zarar sağlar? Cevap verebilirseniz çok sevinirim. Bu konuda fazla fikrim olmadığı için sizlere danışıyorum, şu kardeşinize bir akıl verin, yardımcı olun.
Arkadaşlar kuracağım sistem bu. Sizce Witcher 3, Fallout 4, Rise of Tomb Raider, GTA V gibi oyunları ultra ayarlarda oynamak için OC yapmama gerek var mı, yapmazsam oynayamaz mıyım? Varsa OC yapmanın eksileri nedir? Bana nasıl bir kazanç veya zarar sağlar? Cevap verebilirseniz çok sevinirim. Bu konuda fazla fikrim olmadığı için sizlere danışıyorum, şu kardeşinize bir akıl verin, yardımcı olun.