UranusWASTAKEN
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Bütçem henüz belirli değil benim şu an ki hedefim anakart değiştirmek ekran kartı değişmeden gerisi param biriktiği zaman yine ekran kartını falan değiştiririm diye düşündüm elimdeki parçaları satabileceğim bir yer yok henüz.Hocam elinizdeki bileşenleri satın ve ekleyin. Ne kadar bütçeniz var? Size bir sistem toplayayım.
Ben sipariş vermiyorum direk Vatana gidip orda yaptırıyorum hocam.Hocam elinizdeki bileşenleri satın ve ekleyin. Ne kadar bütçeniz var? Size bir sistem toplayayım.
O anakart yerine bunu al hem ucuz hem aynı işi görür.
![]()
Gigabyte H410M H V3 Intel LGA120 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte H410M H V3 Intel LGA120 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H410M H V3 Intel LGA120 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.317,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com