i5 4590 Sistem GPU ve CPU Kullanım Sorunu

Yagee

Femtopat
Oyunların hiçbirinde iyi FPS alamıyorum. GPU kullanımı yaklaşık %40 civarlarında CPU kullanımı yaklaşık %80 civarlarında bayağı yöntem denedim ama sorunun ne olduğunu anlayamadım.
Sistem özellikleri=
i5 4590 3.3GHz.
GTX 1060 3GB MSI.
MSI H81M-P33.
DDR3 8x8GB RAM.
500Watt PSU.
1TB harddisk.
250 GB SSD.

gta5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunların hiçbirinde iyi FPS alamıyorum. GPU kullanımı yaklaşık %40 civarlarında CPU kullanımı yaklaşık %80 civarlarında bayağı yöntem denedim ama sorunun ne olduğunu anlayamadım.
Sistem özellikleri=
i5 4590 3.3GHz.
GTX 1060 3GB MSI.
MSI H81M-P33.
DDR3 8x8GB RAM.
500Watt PSU.
1TB harddisk.
250 GB SSD.

Eki Görüntüle 619130
104 FPS güzel bir değer bence. Low ayarlarda oynuyorsunuz sanırım. Ayarları arttırıp GPU'ya yük bindirmeyi denediniz mi?

Bir miktar darboğaz olması normal ve sizde düşükte kullandığınız için fark açılıyor grafikleri artırın.

Ayarları yükseltince 80'lere kadar çıkıyor kullanım. Sanırım bu işlemciyle %99 kullanım imkansız gibi bu bir miktar üzüyor beni...
104 FPS güzel bir değer bence. Low ayarlarda oynuyorsunuz sanırım. Ayarları arttırıp GPU'ya yük bindirmeyi denediniz mi?

Monitör 144 Hertz olduğu için düşükmüş gibi hissettiriyor. Yoksa tabii ki haklısınız 104 FPS gayet yeterli bir FPS.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı