i5 4590 sisteme işlemci ve ekran kartı önerisi

Joker35

Megapat
Arkadaşlar sistemim aşağıda. Buna ekran kartı ve işlemciyi yenilemeyi düşünüyorum 3 ay içinde işlemçiye GTX1060 ekran kartına kadar takabiliyorum ya da bu sisteme işlemçi sogutucusu almayı düşünüyorum. Gercı bu işlemciyle overclook yapamıcam gerek var mı? Kasa Zalman Z3 Plus. 8 tane fan takılı kasamda. İşlemci soğutucusu Intel'in kendinin içinden çıkan. Arkadaşlar fikir verin, kasam nasıl ne yapayım?

• MSI H97M-G43
  • Crucial Ballistix Tracer 8GB (2x4GB) 1600MHz CL8
  • Intel Core I5 4590
  • Galax GTX 970 EXOC Black Edition
  • Zalman Z3 Plus
  • Zalman ZM600-LX
  • Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
  • Kingston HyperX Fury 240GB

Son düzen!

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi yenilemek istiyorsan büyük ihtimalle anakartı'da değiştirmek zorunda kalabilirsin. Anakart'ı değiştirirsen Ram'lerin DDR3 olduğu için DDR4 Ram almak zorunda kalacaksın. Eğer paran yoksa 1060 6 GB Ekran kartı alabilirsin. DDR3 Sistemi yükseltmeye çalışmak mantıksız bence.

İşlemciyi yenilemek istiyorsan büyük ihtimalle anakartı'da değiştirmek zorunda kalabilirsin. Anakart'ı değiştirirsen Ram'lerin DDR3 olduğu için DDR4 Ram almak zorunda kalacaksın. Eğer paran yoksa 1060 6 GB Ekran kartı alabilirsin. DDR3 Sistemi yükseltmeye çalışmak mantıksız bence.

• MSI H97M-G43 anakartım hangi serileri kaldırır

GTX 1060'a geçmek için GTX 970 satılmaz. Aralarındaki FPS farkı fazla değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1060'a geçmek için GTX 970 satılmaz. Aralarındaki FPS farkı fazla değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki teşekkür ederim benim sistemim beni kaç yıl daha sorunsuz götürür sizce?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı