i5 4590 ve GTX 1050 Ti Sistemin Mavi Ekran Vermesi

Bekir Yakar

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • MSI GTX 1050 Ti Gaming 4 GB
  • 4 GB RAM DDR3
  • DDR3 anakart Casper
  • i5 4590 3.3 GHz işlemci
  • İşletim sistemim Windows 10
Bundan önce kullandığım GT 730 ekran kartında da bilgisayarım mavi ekran verme, siyah ekran verip birden bire kendini resimleme gibi problemleri vardı. Ekran kartı aldım düzelir sandım ama bir faydası olmadı. Hala bilgisayarım kasıyor ve mavi ekran gibi problemleri sürdürmekte. Ekran kartını aldıktan sonra oluşan bir diğer problem ise mouse imlecinin donarak hareket etmesi yani yavaş kıpırdayıp sonra birden normal haline dönüyor.

Norton Antivirüs kurup tarama yaptım bazı virüsler buldu ve kaldırdı ama hala devam etmekte. Sizce arıza nerede?
İndir aaa rar siz istemeden ben vereyim. Minidump klasörü içindeki dosyalar.
vbbdb.JPG
hvvxchgd.JPG
bhafa.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimde görüldüğü gibi 1 tane damaged olarak görünüyor, onun dışında health bölümünde de warningler var. Ne yapmalıyım?
ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• saf.JPG
    saf.JPG
    103,6 KB · Görüntüleme: 66
  • fghjf.JPG
    fghjf.JPG
    70,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Verilerinizi yedekleyin önce ne olur ne olmaz. Bu arada sisteminiz kaç yıllık? Belki format atma işlemi ile düzülebilir. HDD yavaş yavaş ömrünü doldurmaya başlamış gibi görünüyor. Sağlık kısmında kırmızı kutucuk çıkmaması iyi bu arada. Minidump dosyasını bugün inceleyeceğim.
En iyisi işi profesyonellere bırakmak @claus @Murat5038 .

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim. Bugün okul çıkışı Ekran kartını aldığım yer olan Vatan Bilgisayar'a gidip oradaki personele bilgisayarımın mavi ekran verdiğini söyledim büyük ihtimalle RAM'den kaynaklıdır deyip cuma günü bu işlerden daha çok anlayan birisinin olduğunu, bilgisayarı götürürsem sorunun nerede olduğunu tespit etmeye çalışacaklarını söyledi.
Verilerinizi yedekleyin önce ne olur ne olmaz. Bu arada sisteminiz kaç yıllık? Belki format atma işlemi ile düzülebilir. HDD yavaş yavaş ömrünü doldurmaya başlamış gibi görünüyor. Sağlık kısmında kırmızı kutucuk çıkmaması iyi bu arada. Minidump dosyasını bugün inceleyeceğim.
En iyisi işi profesyonellere bırakmak @claus @Murat5038 .
sistemim i 2015 in ortalarında aldım ekran kartını ve psu yu dediğim gibi yeni değiştirdim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı