i5 4590 ve GTX 960 Oyun Performansı

Duran Çokbaldan

Hectopat
Daha fazla  
Oyun performansı nasıldır arkadaşlar? Son çıkan oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi biraz daha zorlayıp yakın zamanda kendime alacağım sistemi alabilirsin. Ekran kartını 970 almak yararına olacaktır. Ssd'yi daha sonra ekleyebilirsin.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    436,4 KB · Görüntüleme: 596
İşlemciyi 4460 yapın bence niye diye sorarsabız en fazla 2 fps daha fazla alacaksınız çünkü 4460 alarak 100-150 tl cepte kalacak bencede biraz daha koyup hatta önemi 2.planda olan şeyleri kısıp 970 alınmalı bu sayede rahat rahat 20 30 fps daha alınabilir :)
Kardeşim Gtx 960 ve 970 arasında kesinlikle 20-30 FPS fark yok yanlış düşünüyorsun.

Bence o bütçeyle çok daha güzel bir ekran kartı alınabilir. Benim tavsiyem GTX 970 veya R9 390X. Kendim de şuan GTX 970 + i5 4460 'lı bir sistem kullanıyorum, performansından oldukça memnunum, hatta forumda bir inceleme konum da var detaylı testleri, GTA 5 performansını vs. oradan da inceleyebilirsiniz. Uzun lafın kısası GTX 970 1080p çözünürlükte günümüzdeki oyunların neredeyse hepsini high-ultra ayarlarda 60 fps'de oynatıyor. Ama malumunuz artık teknoloji hızlı gelişiyor, 1-2 sene içerisinde 2k'yı geçtim, 1080p için bile bana kalırsa 4 GB VRAM yetersiz gelecektir, eldeki potansiyeli daha tutarlı kullanmak adına bence 100 dolar farkını verip 8 GB VRAM'li R9 390x'e bir şans vermek daha mantıklı olacaktır.

r9 390x.jpg

gtx 970.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı