İ5 4590 ve GTX 970 uyumu

Öncelikle tartışmayın. Önerilere açığım. 4.200TL'yi geçmeyecek bir sistem. Fakat 1 ay sonra 200TL daha ekleyebileceğim bir sistem.
1.SSD sonradan alamam. Windows'u ona kuracağım.
2.Monitör kesinlikle VN247H olmalıdır.
SSD'yi şimdiden alıp işlemci soğutucusunu 1 ay sonraya bırakmak istiyorum.
Bu arada internetten sipariş edebilirim. 15 yaşındayım fakat babamı ikna edebilirim.

Bende çok isterim fakat SSD şimdiden almam lazım. Ve de ekran kartı iyi olsun diye monitörü kötü yapmak istemiyorum.
İnternetten sipariş edebileceğim ve monitörü VN247H olan SSD'li sistem yapabilirseniz tabii ki kabul ederim. İşlemci soğutucusunu 1 aya da alabilirim.

Hmm... Anakart olarak bakabilirim fakat kasa hakkında düşüncem aynı. Zaten işlemci soğutucuyu 1 ay sonra alıp SSD'yi 850 EVO yapacağım.

Vallaha acıdım hocam. O sisteme 4500 TL nedir ya? GTX 980 Ti tabanlı sistem zorlanır o fiyata.
Kardeşim zorlanır diyorsun ama o sisteme SSD takamazsın. İşlemci soğutucu takamazsın. Öyle olursa 4500TL çöp olur.

Hmm... Anakart olarak bakabilirim fakat kasa hakkında düşüncem aynı. Zaten işlemci soğutucuyu 1 ay sonra alıp SSD'yi 850 EVO yapacağım.

Kardeşim zorlanır diyorsun ama o sisteme SSD takamazsın. İşlemci soğutucu takamazsın. Öyle olursa 4500TL çöp olur.

Çok güzel dedin kardeşim.

Sistemim bu arkadaşlar. Tam 4.200TL.

Dosya Ekleri

• Sistem.jpg
    Sistem.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 324
İşlemci soğutucu takmazsan niye çöp olsun hocam? Ben mi yanlış görüyorum? İşlemci 4590 değil mi? O.C yapılıyor mu o işlemciyle? Yapılmıyor değil mi? Isınmaz yani yeter o stok soğutucu. SSD şart derseniz siz bilirsiniz ama SSD oyun performansını etkilemiyor. 30 saniye az beklemek için ekran kartından kısacaksanız siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı