i5 4590 ve RX 580 ile nasıl daha iyi FPS alınır?

alsass

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda:
  • 5.nesil işlemci i5 4590.
  • Ekran kartı RX 580
  • 8 GB8 GB RAM.
Var. Fakat benim düşüncem, oyunlarda vermesi gereken FPS'nin çok altında bir değer sunuyor. Darboğaz yapma olasılığı var, bunu kabulleniyorum ama buna rağmen ne gibi ayarlarla daha iyi hale getirebilirim?

Daha çok Valorant ve CS2 gibi oyunları tercih ediyorum. Ha bu arada, CS2'de bilgisayar kasım Kasım kasılıyor, kendini patlatacakmış gibi çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarımda:
  • Ekran kartı RX 580
  • 8 GB8 GB RAM.
Var. Fakat benim düşüncem, oyunlarda vermesi gereken FPS'nin çok altında bir değer sunuyor. Darboğaz yapma olasılığı var, bunu kabulleniyorum ama buna rağmen ne gibi ayarlarla daha iyi hale getirebilirim?

Daha çok Valorant ve CS2 gibi oyunları tercih ediyorum. Ha bu arada, CS2'de bilgisayar kasım Kasım kasılıyor, kendini patlatacakmış gibi çalışıyor.
Tıpatıp aynı sistemde CS2 de 90-95 fps alıyorum hocam.

Merhaba, bilgisayarımda:
  • Ekran kartı RX 580
  • 8 GB8 GB RAM.

Hocam 1 tan daha8gb ram alırsanız cift kkanal 16gb ram isinize yarayacaktır, anakartınızı bilmiyorum ama bütce varsa Ryzen 5 5600 tercihe dilbilir.

Hocam 1 tan daha8gb ram alırsanız cift kkanal 16gb ram isinize yarayacaktır, anakartınızı bilmiyorum ama bütce varsa Ryzen 5 5600 tercihe dilbilir.
Ryzen 5600e geçiş için anakart değişimi gerekecek. Ddr3'ten 4'e geçiş yapılacak, ramleri de değişecek...
Açıkçası şu saatten sonra am4 sisteme geçişin bir mantığı yok. Sadece rekabetçi oyun için 7500f işlemciye geçiş yapılabilir ancak bu da yaklaşık 10k masraf demek.
Şu aşamada en mantıklı şey Ram takviyesi, gereksiz windows uygulamalarını kaldırmak, termal bakımları yapmak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı