i5 4590 vs A10-7870K Sistem

BU SİSTEM İYİ MİDİR DEĞİŞTİRMEMİ İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY VARMI Eki Görüntüle 115310

Bütçe sorun değilse alabilirsin. Benim topladığım sistemle aynı performansı alırsın. Sana tavsiyem monitör hariç önce sadece kasayı al. Monitörü'de imkanın varsa almadan evvel teknoloji mağazalarında incele. Her monitör her insan gözüne uyumlu olmayabiliyor.

Yorumun icin tesekkurler

Arkadaslar bir haftadır sayfama yorum atip bana yardimci olan arkadaslar sayesinde guzel bi analiz yaptigima inanarak bu sistemi topladim eger topladigim sistemde kotu olan veya daha iyisini secmem konusunda bana yardimci olabilecek biri varsa simdiden tesekkurler

Not: bu sistemin calismasinda bi hata cikar mi bilmiyorum yanma gibi olaylar olucaksa bana acil olarak bildirmenizi isterimmm

Arkadaslar bir haftadır sayfama yorum atip bana yardimci olan arkadaslar sayesinde guzel bi analiz yaptigima inanarak bu sistemi topladim eger topladigim sistemde kotu olan veya daha iyisini secmem konusunda bana yardimci olabilecek biri varsa simdiden tesekkurler

Not: bu sistemin calismasinda bi hata cikar mi bilmiyorum yanma gibi olaylar olucaksa bana acil olarak bildirmenizi isterimmm

Zaten kendileri kuruyolar sistemi. Sorun olursa kargo esnasında olursa olur ancak. Ben daha evvel ordan topladığım bilgisayara windows'ta yüklemişlerdi. Bu paraya bundan daha iyisi toplayamazsın.

Zaten kendileri kuruyolar sistemi. Sorun olursa kargo esnasında olursa olur ancak. Ben daha evvel ordan topladığım bilgisayara windows'ta yüklemişlerdi. Bu paraya bundan daha iyisi toplayamazsın.
Dostum anakart konusunda biraz daha iyisi olsa cok sey farkeder mi mesela 124 liralik yerine 300 liralik

Dostum anakart konusunda biraz daha iyisi olsa cok sey farkeder mi mesela 124 liralik yerine 300 liralik

Bütçen kısıtlı diye onu seçtim. Tabiki h97 Gaming 3 olsa daha iyi olur. Ses yongaları daha iyi. USB girişleri fazla. Ama oyun performansına etkisi hiç olmaz.

Bütçen kısıtlı diye onu seçtim. Tabiki h97 Gaming 3 olsa daha iyi olur. Ses yongaları daha iyi. USB girişleri fazla. Ama oyun performansına etkisi hiç olmaz.
O zaman butceyi fazla zorlamaya gerek yok peki ekran karti veya ram konusunda degistirmemi istedigin bir sey varmi

O zaman butceyi fazla zorlamaya gerek yok peki ekran karti veya ram konusunda degistirmemi istedigin bir sey varmi

Sistem gayet uyumlu tek alabiliyosan SSD al Windowsu SSD'ye kursunlar. Sonradan alırsan sıfırdan tekrar Windows kuracan felan uzun iş. Bunun haricinde ilerde aldığın belleğin aynısından alıp 16Gb dual channel yaparsın. Şimdilik 8gb yeterli.

Forumda herkez kendi fikrini soyledi ama bana senin kadar yardimci olan biri olmadi hem digerleri gibi sadece dusuncesini yazip forumu takip etmemezlik yapmadın gercekten saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…