i5 4670 Sistem uyumluluğu

sezai güçlü

Hectopat
Daha fazla  
ScreenHunter_2.png

Sistem uyumlu olmuş mudur? İşlemci 1600 mhz ramleri destekler diye duydumda. Bu işlemci 2133 mhz rami destekler mi veya ramler sorun çıkartır mı? Render + oyun+ geleceğe yönelik bir sistemdir. Lütfen sorularıma acil cevap lazım. Sistemi toplatacağım çünkü kafama takıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bileşenler uyumlu ama o anakarta boşuna para veriyorsun. Nedeni ise işlemcinin Overclock desteği yok. Anakartı Asus H81-M Plus alarak ve işlemciyi İ5 4570 alarak ekrankartını GTX 770 alın. Asus H81-M Plus anakart en fazla 1600 Mhz belleği hızını desteklediği için 1600 Mhz bellek alın.

Hard disk aldım. Resime sığmadı. Seagete barracuda 7200rpm 1tb hard disk aldım.

Hocam dediğim gibi geleceğe yönelik bir sistem ilerde gtx780 ve i7 4770k işlemci alınca anakart değiştirmek istemiyorum. Almışken iyisinden olsun dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama işlemciyi anakartla daha rahat çalıştırman için 4670k daha iyi olur (Z87 Chipsetler için en iyisi budur) . Hem overclock desteğiyle daha stabil çalışır sistemin .

Ama işlemciyi anakartla daha rahat çalıştırman için 4670k daha iyi olur (Z87 Chipsetler için en iyisi budur) . Hem overclock desteğiyle daha stabil çalışır sistemin .
Overclock yapınca sistem stabil çalışır diye bir şey yok. Overclock yapmasanda stabil çalışır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı