i5 4670 Sistem

Abi benim önerdiğim sistem oyun için gayet yeterli hemde ileriye dönük.

Cooler Master Seidon 240M Sıvı Soğutma Sistemi - Vatan Bilgisayar

Soğutucu olarak bunu da alabilirsin.

aynen kardeşim senin topladığın sistem benimde çok hoşuma gitti büyük olasılıkla alıcam diyer arkadaşta topluyorum dedi onunkinede bakıp son kararı vericem inşallah zahmetlerinden dolayı teşekkür ederim hakkını helal et.

buda güzel sistem olmuş kardeşim teşekkür ederim zahmetlerinden dolayı hakkını helal diyer arkadaşın yaptığı sistem yada senin yaptığın sistemden dirini alıcam inşallah.

yalovada her parçayı bulmak mümkün değil o yüzden hangi sistemin tam parçarlını bulursam onu alıcam artık yapıcak çok bir şey yok.

tekrar tekrar hepinize teşekkür ederim.

Önemli değil. Bu sistem size fazla bile gelecek bundan daha iyi sistem olurmu orasını bilemem ama şimdi'ye kadar yazılan sistemler kadar kötü değil.

Ya zaten oyun için alacaksanız size gtx 770 , i5 4670k , gamıng 3 anakart bile yeter artar'da .

Önemli değil. Bu sistem size fazla bile gelecek bundan daha iyi sistem olurmu orasını bilemem ama şimdi'ye kadar yazılan sistemler kadar kötü değil.

Ya zaten oyun için alacaksanız size gtx 770 , i5 4670k , gamıng 3 anakart bile yeter artar'da .

kesinlikle bana çok fazla ama alımşken en iyisi olsun diyorum 2 ay önce topladım bir makına oda iyidi ama içime sinmedi nedense onuda satıcam bunu aldıktan sonra.

eminim yeter ama 4k desteği ti serisinde varmış sadece o yüzden onu alıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı