i5 4670k için 170 TL'ye soğutucu önerisi

LosAnqles

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, MSI Gaming 5 ve i5 4670K alacağım, OC yapmayı düşünüyorum. Bana soğutucu önerir misiniz? Bir de OC'yi OC Genie ile yapacağım ona göre soğutucu lazım.
Bütçe 150-170 TL gibi ama daha az olsa, bana yetse iyi olur.

Seidon 120v Plus kullanmaktayım normal kullanımda 35 -40 derece yük altında 70-75 derece tabi kullanılan programa göre değişir. Ses olarak gayet başarılı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seidon 120v Plus kullanmaktayım normal kullanımda 35 -40 derece yük altında 70-75 derece tabi kullanılan programa göre değişir. Ses olarak gayet başarılı tavsiye ederim.
Her ne kadar giriş seviyesi bir soğutma olsada değerler bana yüksek gibi geldi. Konu sahibi arkadaşada Akasa Venom Voodoo öneriyorum.

Fazla bir şey beklememek lazım fiyat olarak da 150 TL olduğu için adamlar boşuna dünya paralar harcayıp su soğutma yapmıyorlar. Benim verdiğim veriler 4790k 4.4 oc modunda yalnız stock olarak daha düşük verebilir denemedim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı