i5 4670K Sistem

Sıvı soğutmaya gerek duymadım açıkçası. Overclock falanda yapmadığım yapmayacağım için bunu aldım.Hyper 212 Evo alacaktım ama yoktu X6 aldım.Belki ilerde (Cukkanın bol olduğu bir zaman) sıvı soğutma alırım.:)

Hocam çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın.

Hocam ilk resimde ekran kartının üzerinden kablo gidiyor. İşlemci kablosu sanırım. Kısa mı geldi de oradan mı geçirdiniz ?
Bir tek o kısa geldi Anakart'ın üzerine takılan Pin girişi :)

Güle güle kullanın bende de 290 TRİ-X var oyun ları denedin mi bf4 te 60 fps den aşşağı düşmüyor ama crysis 3 te cok kasma var deneyip yorum at sana zahmet bekliyorum.

Güle güle kullanın bende de 290 TRİ-X var oyun ları denedin mi bf4 te 60 fps den aşşağı düşmüyor ama crysis 3 te cok kasma var deneyip yorum at sana zahmet bekliyorum.
Crysis 3 oynamam için indirip yüklemem gerek. Buda birkaç gün sürebilir. Bir abimde GTX650Tiboost ekran kartı var. O kartla Full ayarlarda Crysis 3'ü sıkıntısız akıcı bir şekilde ve üstüne 3 boyutlu olarak oynuyor.Sendeki oyunda bir sıkıntı olabilir mi acaba?

Crysis 3 oynamam için indirip yüklemem gerek. Buda birkaç gün sürebilir. Bir abimde GTX650Tiboost ekran kartı var. O kartla Full ayarlarda Crysis 3'ü sıkıntısız akıcı bir şekilde ve üstüne 3 boyutlu olarak oynuyor.Sendeki oyunda bir sıkıntı olabilir mi acaba?
GTX650Ti ile Crysis 3'ün üzerine elindeki sistemle 7 adet farklı oyun açıyordu ve kasma yoktu PC'sinde. Resimleri vardı bulabilirsem paylaşıcam.

GTX650Ti ile Crysis 3'ün üzerine elindeki sistemle 7 adet farklı oyun açıyordu ve kasma yoktu PC'sinde. Resimleri vardı bulabilirsem paylaşıcam.
1419255_527180334035522_565987671_o.jpg

GTX650Ti ile bu çözünürlükte oynayarak bana attığı resimlerden birtanesi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı