i5 4670k Sisteme Ekran Kartı

Oğuzhn Babacan

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. i5 4670k işlemci, Asus Maximus Extreme VI anakart, 8 gb Corsair 1600 Mhz ram, 128 gb Corsair SandForce GS SSD ve idarelik Nvidia 9800 gt ekran kartım var. Uyumlu çalışacak ram ve Ekran kartı araştırıyorum. Amd ve Nvidia markalarını birçok referans kartınıda inceledim çok kararsızım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rami test için aldım. Daha iyi bir tercih yapabilirmiyim? 1500 TL bütçe ayırdım ekran kartı için. Bu arada kasaya dahil 550w PSU ile idare ediyorum.

Ekran kartı: GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı - Nvidia Ekran Kartı

PSU: TAURO SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynakları ve Bilgisayar Power Modelleri - Vatan Bilgisayar

Toplam 1550TL.
%25 cumartesi indirimi ile birlikte 1163TL.
Başka birşeye gerek yok.

Teşekkür ederim öneriniz için. 
Teşekkür ederim öneriniz için. Kart çok iddialı duruyor. AMD ve Nvidia çatışması hakkında hemen hemen her bilgisayar kullanıcısının bir fikri var. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı