i5 4670K ve GTX 780Ti Tabanlı Sistem Toplama

OC konusuna gelirsek sıvı Soğutma alacağım için ve MSI Oc Genie ile(adını tam hatırlamıyorum anakartın üstünde tuş yani) overclock yapabilirim sisteme eğer ekran kartının soğutması da iyi ise o yüzden i5 z97 gaming 5 ilk tercihim olacaktır. Bi de soğutma alınca çıkardığım fanı kasanın başka bir yerine tekrar takarsam ses sorunu olur mu yine?

Kasa ile ilgili mesajınızı yeni gördüm ve farkettim ki benim dediğim kasanın ön tarafında usb3.0 yokmuş o yüzden @Silinen üye 'ın önerdiği psu ve kasayı alacağım zaten rehberlerde Recep abinin de kullandığı güzel bir kasa. Sıvı soğutmayla beraber 100 Tl aşacak bütçemi ama sorun değil.

O zaman sistemin son hali şu şekilde.
Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Güç kaynağı yanlış seçilmiş. O kasada modüler olup olmaması önem taşımaz, zaten pek yer kaplamayacak o güç kaynağının kabloları. RS-700 B alın. XIGMATEK güç kaynakları iyi değil.

80 plus demek güç kaynağı üzerinde yazan watt değerine en yakın değeri veren olaydır. 700w 80 plus bir psu 635w güç verecektir. Zalman glx serisi iyi bir psu dur aynı psu den ben kullanıyorum ve çok memnunum almanızı tavsiye ederim. Ve son kez ekleyeyim r9 290x için kesinlikle 80 plus bir güç kaynağı kullanmalısın. Sistemin için daha verimli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı