i5 4670K ve Gtx770 Sistem Nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim sistemler için.ikiside aynı zaten ekran kartını asus almak istiyorum VATAN COMPUTER - ASUS - R9 290X 4GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart

bunların hepsi uyumlu stabilmi ?

HDD olarak adminimin seçtiği http://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/seagate-st1000dm003-35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=59053'ı alın. Kasa olarak görünüş bakımından benimkini öneririm. Ekran kartı olarak onu da alabilirsin, gayet iyi ama BF4'ü yok.

Bu arada arkadaşlar neden referans tasarım ekran kartı öneriyorsunuz anlayabilmiş değilim. Sizce sağlıklı olur mu referans tasarım?

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
POWERCOLOR
R9 290 PCS+ GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
679,00 USD1.786,72 TL*1.340,04 TL
COOLER MASTER
HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
239,90 USD631,27 TL*473,45 TL
Toplam (KDV Dahil):​
3.812,64 TL
*2.859,48 TL

VATAN COMPUTER - SANDISK - 128GB Standart Sata 3.0 SSD (Okuma 475MB / Yazma 375MB) - Solid State Disk - 199 TL
Toplam: 3058,48 TL
%30 indirimi beklerseniz işlemciyi yükseltebilirsiniz.

Ekran kartı R9 290X alınabilir. SSD'ye gerek yok.

Bu arada arkadaşlar neden referans tasarım ekran kartı öneriyorsunuz anlayabilmiş değilim. Sizce sağlıklı olur mu referans tasarım?

R9 290X hali hazırda çok güçlü bir kart. Referans tasarım soğutması da kötü değil. Alınabilecek en iyi 2-3 karttan bir tanesi.

Hepsi stabilidir. Ancak ASUS'un yeni nesil Radeonlarda sıkıntılı üretim olduğunu duydum. Tavsiyem Sapphire'den yanadır. Zaten referans kart alıyorsunuz farkı hissetmezsiniz.

Yorumları okudum çok ısınıyor diyorlar. Fan almama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Referans tasarım alıp sorun yaşayan çok insan gördüm o yüzden ben şahsen referans tasarım alınmasından yana değilim.

Hayır. Ekran kartının kendi soğutması yeterli olacaktır.

Yorumları okudum cok ısınıyor diyorlar fan almama gerek varmı?

Soğutma konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. BF4 istiyorsan bedavaya gelmiş olur hem.

Not: Adminim ı'ları i yapsanız, c'leri ç yapsanız? Size demeye çalıştığım buydu. Bütün adminler benim ı'larımdan, i'lerimden, büyük harften, küçük harften günlerce uyarı vermişlerdi :). En sonunda da olacağı olup sınırsız engellendim :D. Yeni hesap açmak zorunda kaldım :).

r9 290x yerine PowerColor r9 290 alırdım. (Alacağım da.) Hem 500 TL cebime koyar hem de bakardım keyfime...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı