i5 4690 %100 kullanım sorunu

tavsiye ettiğiniz fan var mı alayım? gerçi birkaç ay içinde ben ryzen işlemciye geçmeyi düşünüyorum bekleyeyim mi geçene kadar alayım mı?

Dediğim gibi MSI Afterburner ile oyun içi CPU Clock değerleriniz 3700 Mhz'den aşağıya düşmüyorsa şimdilik, hiç değiştirmeye gerek yok, kalsın böyle. Zaten yakın zamanda Ryzen'e geçecekmişsiniz.

Dediğim gibi MSI Afterburner ile oyun içi CPU Clock değerleriniz 3700 Mhz'den aşağıya düşmüyorsa şimdilik, hiç değiştirmeye gerek yok, kalsın böyle. Zaten yakın zamanda Ryzen'e geçecekmişsiniz.

Kontrol ettim 3691 de. bazen 3791'e çıkıyor veya 3491'e düşüyor ama çok anlık. Yenileme hızını 200ms de kontrol ediyorum.

Kontrol ettim 3691 de. bazen 3791'e çıkıyor veya 3491'e düşüyor ama çok anlık. Yenileme hızını 200ms de kontrol ediyorum.

Sorun gözükmüyor o zaman söylediğinize göre, o anlık düşme de sıcaklık kaynaklı bir durum. Sıkıntı edilecek bir durum değil 😀.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı