Satılık i5 4690, MSI H97 Gaming 3 ve Gskill 2x4 GB 1600 MHz DDR3 RAM

drumbanger

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Başlıktaki 3 ürünü satmak istiyorum.

Ürünler 6 Ağustos'ta faturalandırıldı, 11 Ağustos'ta kurulumu yapıldı. Bugün itibariyle 13 gündür kullanılıyor yani. Faturaları, kutuları ve garantileri mevcut tabii ki. Bu üç ürünü 1250 TL'den satmak istiyorum. Şu anda da piyasada 1400 TL'ye geliyor, 13 gün için ideal bir fiyat kırmasına gittiğimi düşünüyorum.

Satma sebebim ise Z170A ve Skylake'lere geçmeyi düşünmem. İstanbul içi elden teslim, İstanbul dışı önce ödeme ardından kargo şeklinde satış yapabilirim. Tüm parçaları birlikte satacağım ya da üç parçaya da aynı anda alıcı çıkarsa satış yapacağım. Malum, içinden bu parçalar çıkarılınca bilgisayar çalışmayacak.

Üç parça için şu parçaları veriyorum ;

INTEL i5 4690K işlemci, Gigabyte Z97 HD3 anakart ve 4x4 16 GB Gskill 1600 Mhz RAM. Hepsinin kutusu, faturası ve garantisi tamdır. İşlemci 7 ay önce, anakart 9 ay önce, RAM'de tam bilmiyorum. Sadece RAM'in kutu ve garanti belgesi var fakat faturası yok ama sorunsuzdur. İstanbul, Sefaköydeyim.

Ben OC yapmak istemiyorum. Bu sistem de OC için müsait. O yüzden takas etmek istiyorum. Bir sıkıntısı yok.

Satisi hortlatiyorum arkadaslar.
Islemci icin 650 TL,
Anakart icin 325 TL,
Ramler icinse 110 TL olarak. Hepsini almak isteyen olursa 1025 TL fiyatindan verebilirim. Pazarlik payi tabii vardir.

Periyodik temizlemesini yaptim, aldigim tarih zaten konunun ilk mesajinda oldukca acik. Tum ambalajlari, faturalari ile verilecek. Hepsinin garantisi devam ediyor. Satma sebebim Skylake bir sisteme gecmek.

Fiyatlarda biraz revizyon yapmakta fayda var gibi.

Islemci 550 TL, anakart 300 TL, Ramler 100 TL.

Sistem hala duruyorsa Ramlar olmadan hepsine son koyduğunuz fiyata talibim. Eylülün birinde direk alabilirim.

Satış hala aktif mi?

Satis aktif de Eylule kadar kim ole kim kala diyeyim. Ama tamamdir, aklimdasin.

Daha sonra iletişime geçmek için Facebook hesabınızı alabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı