i5 4690 Tabanlı Sistem Toplama

OC yapmadığınız sürece çok farketmeyecek. i5-4460 gönül rahatlığıyla alabileceğiniz, sizi hakkıyla götürecek iyi bir işlemcidir. Tabi istenilen şekilde değişiklik yapabilirsiniz, bu sadece fikir vermesi açısından. Sapphire iyidir, yıllardır kullanırım ve de tavsiye ederim. Kesin karar kıldığınız ürünleri en uygun şekilde listeleriz.

@grknglr Peki ekran kartı olarak ne diyorsunuz?
Bazı konularda shadow play için nvidia öneriyorlar.

Youtube atmayacağım. Arkadaşlarla birlikte oynarken güzel ve ilginç anları çekip facebookta sayfamı atıyoruz.
Facebook kanalı gibi birsey :D

Son düzenleme:
380X güçlü, sağlam, mimarisi güzel bir kart. 1440p (2K) ekranım var, tabir-i caizse "anasını ağlatıyorum" detayların. nVIDIA kartlara ısınamadım, hele ki DX12 destek olayından sonra.

Kaydı Afterburner ya da Fraps ile yapabilirsiniz.

Shadowplayin gölge kaydı diye bir özelliği var hocam onu etkinleştirdiğiniz anda mesela oynadığınız son 5 dakikanın kaydını alıyor. Yani sürekli kayıt açık oynamak zorunda olmazsınız gerektiğinde tek tuş ile geçmiş kaydı almış olursunuz.

Shadowplayin gölge kaydı diye bir özelliği var hocam onu etkinleştirdiğiniz anda mesela oynadığınız son 5 dakikanın kaydını alıyor. Yani sürekli kayıt açık oynamak zorunda olmazsınız gerektiğinde tek tuş ile geçmiş kaydı almış olursunuz.

Aynen onları duyduktan sonra aklıma girdi nvidia.

380X güçlü, sağlam, mimarisi güzel bir kart. 1440p (2K) ekranım var, tabir-i caizse "anasını ağlatıyorum" detayların. nVIDIA kartlara ısınamadım, hele ki DX12 destek olayından sonra.

Kaydı Afterburner ya da Fraps ile yapabilirsiniz.

Biliyorum 960 380X kadar fps vermez. Fakat fraps ilé Video çekerken fps kaybı olacak. Shadowplayda minimum fps etkisi diyor. Misal diyelim BF4'de ultra olmasa bile High da oynarken fraps veya shadowplay ile kayıt alırken oyun kasar ve grafik düşürmek zorunda kalırmıyım ???

SP'yi hiç kullanmadım, bilmiyorum.

Akıcı FPS olursa (40-60 arası) 3-5 FPS'in o kadar fark hissettireceğini sanmıyorum.

Şuan N11 de topladığım sistem şu şekilde :

Ekran Kartı :Sapphire R9 380X / Msi gtx 960 = 949 / 910 (kararsız kaldım)

Anakart : Msi 970 Gaming AM3+DDR = 375

İşlemci : İntel Core İ5 4690 3.5 Ghz = 788

Ram : Kingston HyperX Xmp 8GB 1600mhz DDR3

Hdd : Toshiba 2TB 7200Rpm = 255

İşlemci Fanı : Aksa intel 775/1556/1366 soğutucu = 84

Kasa : Dark N10 usb 3.0 5 fanlı = 222

Güç kaynağı : Dark Force 600w 12cm fan = 140

Toplam = 2.958 TL

İşlemci Intel, anakart AMD, yer N11... Siz ne yaptınız yahu?

Gerçekten sistem toplayacak mısınız yoksa bizi mi trolluyorsunuz?

Ben ilk defa sistem topluyorum en uygun yer n11 gözüktü birde anakart Asus H81 gamer dı geri msi yapmıştım ama bakmadım işlemci chipsetine. Neyse anakart h81 gamer olsun. Bildiğiniz uygun fiyata bir site varsa söyleyin oradan topluyalim.

Tamam oradanda toplayacagim teşekkür ederim.

Pekala su konuya açıklık getirelim hangi ekran kartını almam lazım en yüksek fps ve oyun içi video icin ??

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı