i5 4690 ve GTX 960 Sistem Battlefield 1 FPS Drop Sorunu

Cakko

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, GTX 960 2 GB ekran kartım ile FPS droplar yaşıyorum. Orta ayarda bile 60 FPS'nin altına düşüyor. CPU kullanımı hep %100. CPU I5 4690.
fps.jpg

Battlefield 1 sistem gereksinimlerine göre aldığınız performans normal: minimum i5-6400 ya da AMD FX-6350 olarak belirlenmiş. 4690 orta ayarlarda çalıştırır. Ekran kartı kaynaklı performans sorunlarını grafik ayarlarını kısarak bir nebze de olsa giderebilirsiniz fakat işlemci için fazla bir seçenek yok maalesef. Tek çözüm çözünürlük düşürmek gibi geliyor bana. Ayrıca Battlefield, 64 kişilik haritada kaç kişinin aynı anda oynadığına göre performansı değişen bir oyun.

Oyun ciddi anlamda işlemci istiyor. Sorunun çözümü ise İ7 veya Ryzen işlemci almak yada güncelleme ile sorunun çözülmesini beklemek, bu anlamda sorun yaşayan çok kullanıcı var. donanımhaber forumunda ki konuda sıkça bahsedildi bu durum, Harita bazlı değişmekle birlikte bende de %100'leri gördüğü oluyor.

Oyun bu alanda bir ilk yani, İ5 'in yetmediği ilk ve tek oyun, Dice ve EA Millete AMD Ryzen aldırmaya teşvik ediyor.:LOL::LOL::LOL:

Oyun ciddi anlamda işlemci istiyor. Sorunun çözümü ise İ7 veya Ryzen işlemci almak yada güncelleme ile sorunun çözülmesini beklemek, bu anlamda sorun yaşayan çok kullanıcı var. donanımhaber forumunda ki konuda sıkça bahsedildi bu durum, Harita bazlı değişmekle birlikte bende de %100'leri gördüğü oluyor.

Oyun bu alanda bir ilk yani, İ5 'in yetmediği ilk ve tek oyun, Dice ve EA Millete AMD Ryzen aldırmaya teşvik ediyor.:LOL::LOL::LOL:
Aynen bu şekilde , oyun kısaca İ7 ya da Ryzen istiyor, az öne söylemeye dilim varmadı ama durum bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı